Halterschort

Een halterschort is een schort voor de professionele keuken én bediening van hotel en restaurant. Halterschorten hebben zowel een bovenstuk als een schort en vormen één geheel. Het halterschort wordt eenvoudig om de hals geknoopt en gaat daardoor minder snel los dan een gewoon schort. Zeker als u veel aan tafel of aan de werktafel staat heeft het dragen van een horeca halterschort veel voordelen.

Halterschort

Professionele uitstraling met een halterschort

Het dragen van een halterschort geeft uw personeel een professionele uitstraling. U laat zien zorgvuldig met de hygiëne om te gaan, immers, het lichaam en de kleding komen door het dragen van een horeca halterschort zo min mogelijk in aanraking met gerechten, tafels, borden en bestek. Breid de professionele uitstraling van een halterschort eventueel uit met serveerhandschoenen voor een optimale look. De serveerhandschoenen en de horeca halterschorten zijn verkrijgbaar bij de afdeling horeca kleding van HorecaRama.

Verschillende modellen halterschort

Bij HorecaRama vindt u een ruime keus uit halterschorten. U vindt korte en lange modellen van het halterschort in veel verschillende kleuren. Naast gangbare kleuren halterschort ook opvallende kleuren en modellen met streepjes. Wilt u een horeca halterschort met V-hals of met zak? Bij HorecaRama vindt u een zeer uitgebreid aanbod horeca halterschorten zodat u altijd het perfecte schort vindt.

HorecaRama: uw leveranciers halterschorten

HorecaRama heeft een uitgebreid aanbod horeca kleding waaronder halterschorten en andere schorten in tal van uitvoeringen. Korte of lange schorten, halterschorten met zak of met V-hals en zowel voor dames als voor heren. De halterschorten en andere schorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en van verschillende stoffen. Kijk ook eens bij de andere horeca kleding zoals een koksbuis, koksbroek en de diverse accessoires horeca kleding.