Professioneel wafelijzer

Veel mensen kunnen een verse wafel bijzonder waarderen en daarom is de aanschaf van een professioneel wafelijzer een geschikte investering voor veel horecabedrijven. Serveert u regelmatig wafels dan kunt u met behulp van een professioneel wafelijzer eenvoudig en snel wafels bakken. Wafels worden op vele manieren geserveerd: met warme saus, met slagroom of met fruit. Met een professioneel wafelijzer kunt u zelf wafels bakken en daarna versieren met producten naar keuze of naar het seizoen.

Professioneel wafelijzer

De professionele wafelijzers van HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u kiezen voor topkwaliteit professionele wafelijzers, bijvoorbeeld voor het maken van de beroemde Brusselse of Luikse wafels. Van hoogwaardig materiaal en tegenwoordig ook vaak met een non-klevende coating van teflon, voor het zeer eenvoudig te bereiden, en het reinigen van de platen. Kies bijvoorbeeld voor een professioneel wafelijzer gemaakt van roestvrijstaal in een compacte uitvoering. Dit professionele wafelijzer is voorzien van gietijzeren platen en maakt rechthoekige wafels, is eenvoudig te reinigen en beschikt over een uitlekbak.

Accessoires voor uw professioneel wafelijzer

Met behulp van een professioneel wafelijzer maakt u ook eenvoudig andere gerechten door wisselplaten aan te schaffen. U kunt uw professionele wafelijzer op deze manier omtoveren tot een stroopwafelijzer of een professioneel crêpes ijzer, of kies voor een wisselplaat om wafels in hartvorm te maken. Andere accessoires voor uw professionele wafelijzer zijn stokjes voor een lange wafel en wafelmix. Alles wat u nodig heeft voor uw professionele wafelijzer vindt u bij HorecaRama.

Professionele wafelijzers en andere keukenapparatuur

Bij HorecaRama vindt u alles voor uw hotel en restaurant: van professioneel wafelijzer tot tosti-ijzers, crêpes bakplaten, grillapparatuur en alle andere benodigdheden voor de professionele keuken. Kijk eens naar het omvangrijke assortiment van HorecaRama waaronder een groot aanbod aan professionele wafelijzers en alle benodigde accessoires.

 

Vraag en antwoord over Wafelijzers:


Hoe werkt een professioneel wafelijzer?

Een professioneel wafelijzer is zeer eenvoudig te gebruiken. Er is een normale stroomaansluiting nodig om het apparaat te verwarmen. De bakplaten van een wafelijzer worden heel snel heet en zodra deze op temperatuur zijn kunt u het beslag voorzichtig in de wafelvorm gieten. Wacht vervolgens enkele minuten en controleer het bakproces af en toe. Binnen enkele minuten zijn uw heerlijke wafels klaar!

Wat voor wafels kan je maken met een wafelijzer?

Wij hebben diverse professionele wafelmakers in ons assortiment. De populairste wafelmakers zijn de Luikse en Brusselse wafels. Daarnaast hebben wij professionele wafelmakers voor stroopwafels, hartvormige wafels, ronde wafels en lange wafels op een stokje.