Wokbrander

Wokbranders voor uw woktafel koopt u bij HorecaRama. Kies uit een gevarieerd assortiment wokbranders geschikt voor aardgas of propaangas, verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Met name in de Aziatische keuken worden wokbranders gebruikt maar wokken wordt steeds populairder en men ziet daarom dat in steeds meer niet-Aziatische keukens de wokbrander deel uitmaakt van de uitrusting. Naast wokbranders vindt u bij HorecaRama een ruim assortiment woktafels en allerlei andere apparatuur voor de professionele keuken en een groot aanbod wokpannen en andere pannen.

Wokbrander

Kiezen uit verschillende wokbranders

De wokbranders van HorecaRama zijn van een zeer degelijke kwaliteit en de wokbranders zijn vervaardigd en goedgekeurd conform CE-certificering. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en de wokbranders hebben een verschillende capaciteit zodat u altijd de juiste wokbrander kunt vinden. Gemaakt van roestvrijstaal of gemoffeld staal en alle uitvoeringen zijn verkrijgbaar voor zowel aardgas als propaangas. Kies bijvoorbeeld voor de wokbrander die geschikt is voor een wok met een diameter van 40cm: uitgevoerd in groen gemoffeld staal, geschikt voor aardgas, aansluiting 1/2"BSP. De hoogte van dit product is 21cm en deze wokbrander heeft een vermogen van 9kW en is voorzien van thermische beveiliging.

Wokbranders en woktafels

Stel bij HorecaRama volledig naar keuze uw ideale keuken samen. Kies uit een groot assortiment woktafels en wokbranders en uit allerlei andere apparatuur al dan niet speciaal geschikt voor de Aziatische keuken. Zo kunt u kiezen uit een assortiment rijstkokers, dim sum stomers, een teppanyaki grill of een saté grill maar ook uit potten en pannen, pannenkoeken kooktafels of een American grill voor het bereiden van vlees en hamburgers. Ook voor alle benodigde accessoires zoals grote pannen, wokpannen en spatels vindt u bij HorecaRama een ruimte keus. Heeft u een wokbrander nodig kijk dan naar het uitgebreide assortiment van HorecaRama, uw horeca groothandel.

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur