Luigi Bormioli glazen

Luigi Bormioli is een hoogstaand Italiaans glasmerk. De glazen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en het Italiaanse vakmanschap en stijlvolle design zijn goed terug te zien in de producten. Neem hieronder snel een kijkje naar de glazen die wij bij HorecaRama in ons assortiment aanbieden. Ze zijn geschikt om te gebruiken in allerlei horecagelegenheden.

Luigi Bormioli glazen

 

Tumblers van Luigi Bormioli

Een tumbler glas is perfect voor het serveren van whisky of whiskycocktails. Deze glazen zijn wijder aan de bovenkant en hebben een dikke bodem. Hierdoor kan er eenvoudig ijs in het glas gedaan worden, want dit is wel een echte must bij een heerlijk glas whisky. Met de tumbler glazen van Luigi Bormioli wordt een whisky sour echt een feestje om te drinken!

Ander glaswerk bij HorecaRama

Bij HorecaRama hebben wij ook nog veel andere merken in ons assortiment waar u uit kunt kiezen. Zo zijn er ook glazen van het stijlvolle Arcoroc, het tijdloze Duralex, het chique Libbey, de geharde en stevige glazen van Mammoet en nog veel meer! Voor glaswerk voor uw horecaonderneming, bent u bij ons aan het juiste adres.