RVS Werktafel met schuifdeuren

Onze RVS Werktafels met schuifdeuren zijn ideaal voor gebruik in de professionele horecakeuken. De werktafels met schuifdeuren zijn van zeer hoge kwaliteit en beschikken over soepel rollende deuren met een enorm sterk werkblad. Deze werkbanken zijn ideaal voor het opslaan van bijvoorbeeld pannen of werkgerei. Dankzij de deuren zijn uw producten veilig en netjes opgeborgen zonder dat het rommelig oogt. U kunt hier onze verschillende rvs werktafels met schuifdeuren bekijken.

RVS Werktafel met schuifdeuren

RVS Werktafel met deuren van HorecaRama

Onze RVS werktafels met schuifdeuren zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen. Zoekt u een specifieke afmeting die niet standaard is? Geen probleem, de RVS werktafels met schuifdeuren kunnen wij ook naar wens op maat voor u produceren. De standaard voorraadmodellen zijn verkrijgbaar vanaf 100 centimeter breed, tot aan 200 centimeter breed. De werktafels met schuifdeuren hebben over het algemeen een in hoogte verstelbare tussenplank. Deze kan natuurlijk ook uit de werkbank gehaald worden wanneer u hele grote producten in de werktafel gaat plaatsen. Andere varianten zijn bijvoorbeeld de werktafels met schuifdeuren met een diepte van 60 of 70 centimeter en er zijn modellen met of zonder een achteropstand (dit is de rvs rand aan de achterkant).

Andere soorten werktafels voor de horeca

Over het algemeen zijn de producten op deze pagina RVS werktafels met schuifdeuren, maar u ziet hier ook een aantal werktafels met klapdeuren. Deze is verkrijgbaar met en zonder achteropstand. Ook hebben wij een hoekmodel werktafel welke is voorzien van een scharnierende deur. Heeft u speciale wensen voor uw RVS werktafels? Neem gerust contact met ons op. Door middel van onze RVS maatwerk mogelijkheden kunnen wij de juiste producten produceren voor iedere gewenste situatie. 
Wij hebben ook veel verschillende RVS werktafels met een onderplank, zonder onderplank of flat-pack modellen. Hier kunt u al onze RVS werktafels bekijken.