Kippengrill

Voor aanschaf van een professionele kippengrill vindt u bij HorecaRama een grote en gevarieerde keuze. Een kleine, middelgrote of grote kippengrill, een kippengrill voor gebruik in de professionele keuken of juist een kippengrill voor op de toonbank. Met een kippengrill maakt u niet alleen de heerlijkste kippen, u kunt uw gasten de kippen ook laten zien. Wie kan nou zo’n heerlijke sappige kip aan het spit weerstaan? De kippengrillen van HorecaRama zijn duurzaam en gemaakt van de beste materialen, zodat u zeker bent van kwaliteit en een lange levensduur. Ook voor de benodigde accessoires voor uw kippengrill gaat u naar HorecaRama: de specialist in horeca apparatuur!

Kippengrill

Keuze uit horeca kippengrill

Bij HorecaRama kiest u uit een kippengrill voor enkele kippen, tot hele grote kippengrills waarin u 55 kippen tegelijk kunt bereiden. Ook de uitvoering van de kippengrill verschilt en er zijn verschillende grills verkrijgbaar zowel voor gas als voor elektra. Kies voor een toonbankmodel met gebogen glas wat zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling. Spiesen en schalen voor bij de kippengrill van uw keuze kunt u bij HorecaRama eenvoudig los mee bestellen.

Een kippengrill op gas of elektra

Zowel een kippengrill voor elektra als voor gas vindt u bij HorecaRama in verschillende uitvoeringen. Een kleine gas kippenspit bijvoorbeeld, met twee of drie spitten. Een grotere kippengrill op gas of elektra biedt plaats aan 6, 8, 11 tot zelfs 15 spitten. Met een dergelijke kippengrill bereidt u in een keer grote hoeveelheden kip zodat u zeker bent van een constante aanvoer. De grotere modellen kippengrill zijn voorzien van wielen voor het eenvoudig verplaatsen van de grill.

Kippengrill en andere grill apparatuur

Naast het grote assortiment kippengrillen kunt u bij HorecaRama terecht voor al uw andere keukenbenodigdheden. Producten voor de professionele keuken zoals een lavasteengrill, een watergrill, contactgrill, afzuigkappen en allerlei andere soorten grillapparatuur. Ook voor bakplaten, kookapparatuur en kookgerei, allerlei accessoires, ook voor de kippengrill gaat u naar HorecaRama.

Vraag en antwoord over de kippengrill

Waarvoor kunt u een kippengrill gebruiken?

Met een kippengrill kunt u in één keer grote hoeveelheden kip bereiden voor in uw restaurant of andere horecagelegenheid. Bovendien maakt u met een kippengrill de lekkerste kippen klaar voor uw gasten. De voorkant is van glas en daardoor zien ze meteen wat voor sappige kip er klaargemaakt wordt.

Welke uitvoeringen van de kippengrill zijn er?

De kippengrill is er in uitvoeringen op gas of op elektra. Ze zijn er in kleinere en in grotere modellen. Een kleinere variant heeft bijvoorbeeld twee of drie spitten. Een groter model heeft een veel groter aantal spitten van bijvoorbeeld 6,8, 11 of 15. Een hele grote kippengrill waar u maar liefst 55 kippen tegelijk kunt bereiden, is ook bij ons verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen wat het beste bij uw zaak past.  

Welke benodigdheden voor de kippengrill zijn er?

Er zijn diverse benodigdheden verkrijgbaar die u kunt gebruiken voor de kippengrill. Zo zijn er spiezen met klemmen voor de kippengrill om de kip in te klemmen. Ook is er een vlakke schaal voor de kippengrill. Deze schaal is ideaal voor het plaatsen van de kip in de kippengrill.