MBM Minima 600

De Minima 600 kooklijn is ervoor gemaakt om maximale prestaties te leveren in kleinere ruimtes. Ook in een kleinere horeca keuken kunt u zorgen voor een ideale inrichting. De diepte van de keukenapparatuur in deze kooklijn is 60cm en is eenvoudig schoon te maken. Dit komt door de afgeronde hoeken en de gebruikte materialen. In een drukke horeca keuken is dit erg prettig werken en binnen een handomdraai kunt u de lekkerste gerechten aan uw gasten serveren. Ontdek hieronder de producten uit deze Italiaanse kooklijn en begin uw zoektocht vandaag nog!

MBM Minima 600

Friteuses uit de Minima 600 kooklijn

De friteuses uit de Minima 600 kooklijn hebben een werkblad gemaakt van RVS en zijn er in modellen op gas en elektrische varianten. De friteuse op gas heeft een gietijzeren brander met een hoog vermogen en de temperatuurregeling bevindt zich tussen de 90°C tot 190°C. Hiermee kunt u bijvoorbeeld heerlijke frietjes op tafel zetten. Als er oververhitting plaatsvindt, dan wordt de friteuse uitgeschakeld en dat zorgt voor extra veiligheid. De kuip heeft een capaciteit van 8 liter, maar is er ook in de variant van 8+8 liter. De elektrische friteuse is er met een kuip capaciteit van 10 liter en van 10+10 liter.

Andere apparatuur uit de MBM kooklijn

Naast de Minima 600 kooklijn hebben wij ook nog andere MBM kooklijnen zoals de Domina Pro 700. Deze kooklijn heeft een uitgebreid assortiment aan keukenapparatuur met een diepte van 73cm. Om een stapje groter te gaan komen we uit bij de Domina 980 producten. De diepte van deze producten is 90cm. Hieronder zullen wij een aantal producten benoemen die terug te vinden zijn in deze mooie kooklijnen:

- Gasfornuizen

- Elektrische fornuizen

- Keramische fornuizen

- Friteuses

- Bakplaten

- Pastakokers

- Bain-marie apparatuur