RVS werktafel

Een goede RVS werktafel is onmisbaar in iedere horecakeuken! Daar begint het allemaal, zonder werktafel in de keuken valt er vrij weinig uit te serveren. Om goed te kunnen werken aan een RVS werktafel moet deze de juiste hoogte hebben. Helder hebben aan welke afmetingen de werkbank moet voldoen, is dus al een goed begin van uw zoektocht naar de perfecte RVS werktafel. Er is namelijk keuze genoeg! Zo kunt u kiezen uit RVS werkbanken met of zonder achteropstand, rvs werktafels met schuifdeuren, klapdeuren al dan wel niet in combinatie met lades.

Horeca werktafel verstelbaar

Welke keuken werktafel u ook kiest, bij HorecaRama weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit en een RVS werkbank van de beste en hoogwaardige materialen, met een lange levensduur. Wij bieden werkbanken aan met in hoogte verstelbare poten, zodat ze ook kunnen worden geplaatst op een ongelijke ondergrond, aan alles is gedacht. Natuurlijk ook aan het feit dat alle keukenhulpmiddelen weer veilig kunnen worden opgeborgen. Daarom bieden wij verschillende uitvoeringen aan van werktafels met lades en deuren.

RVS werktafels met of zonder bodemschap

Ook bieden wij RVS werktafels zonder bodemschap, zodat de ruimte onder de werktafel vrij toegankelijk blijft, handig bijvoorbeeld bij het schoonmaken van uw keuken. Indien er veel op te bergen valt -vooral spullen die toch binnen handbereik moeten blijven- is wellicht juist een RVS werktafel met bodemschap handiger. Aan ons assortiment zal het niet liggen, het hangt er echt volledig vanaf waar u waarde aan hecht bij de aanschaf van uw RVS werktafel. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel. Mocht u toch onverhoopt niet vinden wat u zoekt? Neem dan contactmet ons op, wij denken graag mee over de mogelijkheden.

RVS werktafel voor horeca op maat

Er is dus altijd wel een RVS werkbank die bij uw horeca wensen past.

Zoals u kunt zien is ons assortiment aan werktafels en werkbanken enorm divers. Zo leveren wij ook RVS werktafels van 60x60cm, op poten en bijzonder geschikt voor de kleinere horeca keuken. Bijzonder efficiënt in plaatsverbruik zijn ook onze rvs hoektafels. Heeft u meer plaats in uw keuken en veel werkruimte en opslagruimte nodig? Dan is een bredere werktafel wellicht wat voor u. Ook als u op zoek bent naar een brede keuken werkbank van tot wel 200 cm breed, zit u hier dus goed! Met lades, onderkasten, deuren en zelfs verstelbare planken, of wieltjes. Indien u wenst zelfs speciaal voor u op maat gemaakte RVS werkbanken. U vraagt, wij draaien.

RVS werkbanken en ander onmisbaars

Onze horeca werktafels zijn eenvoudig schoon te houden en zijn kras- en stootvast. Bovendien zijn ze divers inzetbaar, zo zijn onze RVS werktafels ook bijzonder geschikt voor gebruik als werktafel in een laboratorium. Verder beiden wij alles wat het horeca hart begeerd: kasten en planken voor het opbergen van spullen, accessoires en natuurlijk ook de beste spoelbakkenen regaalwagens. Voor al uw horeca keukenapparatuur en al uw andere horeca benodigdheden moet u bij HorecaRama zijn!