Bartscher 650 Snack

In de kooklijn Bartscher 650 Snack vindt u tal van professionele kookapparatuur voor de horeca keuken. Met een ruime keuze uit onder meer fornuizen, friteuses, accessoires en onderbouw producten kunt u de professionele horeca keuken volledig naar wens inrichten. De kooklijnen van Bartscher, waaronder deze 650 Snack kooklijn, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden u de zekerheid van professionaliteit en een lange levensduur. HorecaRama biedt een ruime keuze uit de Bartscher 650 Snack serie.

Bartscher 650 Snack

Bartscher 650 Snack en andere kooklijnen van HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u uit en gevarieerd en groot assortiment benodigdheden voor de inrichting van uw horeca keuken, restaurant en hotel. Bij de afdeling kooklijnen kunt u kiezen uit bekende merken als Bartscher en Modular, waaronder de Bartscher 650 Snack kooklijn. In het assortiment van deze kooklijn kiest u uit verschillende modellen fornuizen, geschikt voor gas, elektra, keramisch koken of voor inductie. De keuze uit verschillende apparatuur is groot. Naast de vele fornuizen kunt u in de Bartscher 650 Snack kooklijn ook kiezen voor een inductie wok kookstel, grill roosters en verschillende accessoires voor de Bartscher 650 Snack serie. Kijk ook naar de vele mogelijkheden voor onderbouw.

Onderbouw voor de Bartscher 650 Snack

U kunt uw Bartscher 650 Snack voorzien van de benodigde onderbouw zodat u eenvoudig meer ruimte creëert voor het opbergen van uw kookspullen. De open onderstellen kunt u naar keuze voorzien van een deur en een tussenstap. Er zijn ook schuiflades verkrijgbaar voor de onderstellen Bartscher 650 Snack serie. Met behulp van deze onderbouw producten kunt u de professionele horeca volledig inrichten op een manier die u het beste past.

Enkele bijzondere producten Bartscher 650 Snack serie

In de Bartscher 650 Snack serie bevinden zich ook enkele bijzondere kookproducten. Kijk bijvoorbeeld naar de elektrische Multi braadslede, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Andere mogelijkheden zijn het frites warmhoudapparaat en de elektrische pastakoker. De Bartscher 650 serie is een zeer complete kooklijn met ook veel extra’s aan accessoires voor de professionele horeca keuken.