Schoonmaakhandschoenen

In hotels, restaurants en andere horecaondernemingen is het schoonmaken van de ruimtes zoals de keuken extra belangrijk. Ruimtes waar voedsel wordt bereid dienen goed te worden gereinigd om besmetting van voedsel tegen te gaan. Ook andere ruimtes in bijvoorbeeld een hotel zoals de slaapkamers en badkamers moeten schoon zijn zodat uw gasten zich prettig voelen. Bij HorecaRama vindt u een uitgebreid assortiment schoonmaakartikelen waaronder ook schoonmaakhandschoenen. De schoonmaakhandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en u kunt ook terecht voor speciale schoonmaakhandschoenen bijvoorbeeld voor het werken met chemicaliën.

Schoonmaakhandschoenen

Schoonmaakhandschoenen van HorecaRama

U vindt in het assortiment schoonmaakartikelen bij HorecaRama schoonmaakhandschoenen in verschillende soorten en maten. Ook de kleur van de schoonmaakhandschoenen verschilt. Door schoonmaakhandschoenen van verschillende kleuren aan te schaffen kunt u in één oogopslag zien welke schoonmaakhandschoen hoort bij welke klus. Zo voorkomt u dat handschoenen die bedoeld zijn voor de schoonmaak van bijvoorbeeld voedsel bewaarbakken worden gebruikt voor de schoonmaak van toiletten. De schoonmaakhandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Het assortiment schoonmaakhandschoenen

In het assortiment schoonmaakhandschoenen van HorecaRama vindt u onder andere reinigingshandschoenen gemaakt van natuurlijk latex, uitgevoerd in donkergrijs. Deze handschoenen zijn ook geschikt voor voedselvoorbereiding. U kunt kiezen uit schoonmaakhandschoenen in de kleuren geel, blauw en roze, eveneens gemaakt van natuurlijk latex en deze schoonmaakhandschoenen zijn ook geschikt voor de afwas. De extra lange schoonmaakhandschoenen zijn bestand tegen heet water, chemicaliën en andere warme vloeistoffen en beschermen ook uw onderarmen.

Schoonmaakhandschoenen en andere schoonmaakartikelen

Bij HorecaRama heeft u een ruime keus uit schoonmaakhandschoenen en veel andere producten speciaal voor de reiniging van hotels en restaurants. Emmers, dweilwagens en bezems in verschillende uitvoeringen en ook afvalbakken, kruimelvegers en krukjes en trapjes vindt u bij HorecaRama. Schoonmaakhandschoenen en andere schoonmaakartikelen nodig? Ga naar horecaspecialist HorecaRama.