Worstenvuller

In veel restaurants worden worsten gemaakt, helemaal volgens eigen recept. Uw gasten verrassen met zelfgemaakte worst doet u met een worstenvuller van HorecaRama, verkrijgbaar in verschillende modellen. Worst kan worden gemaakt van vlees maar ook van vis en is geschikt voor presentatie tijdens onder andere een buffet. Worst wordt gebruikt als snack maar ook bij een voorgerecht of als borrelhapje. Maak met de worstenvuller van HorecaRama uw eigen worst en verras uw gasten met heerlijke voorgerechten, snacks of borrelhapjes.

Worstenvuller

Worstenvuller van HorecaRama

De worstenvullers van HorecaRama zijn geschikt voor professioneel gebruik in de horecakeuken en verkrijgbaar bij de afdeling braden, grillen & koken. Er zijn meerdere modellen worstenvuller waaruit u kunt kiezen. Een worstenpers, handbediend, gemaakt van roestvrijstaal bijvoorbeeld. De inhoud van de verschillende worstenvullers verschilt en daarnaast vindt u bij deze afdeling ook een worsten volhoorn set die geschikt is voor de gehaktmolen. Een gehaktmolen kunt u eveneens aanschaffen bij HorecaRama.

Grote en kleinere worstenvullers

Maakt u maar af en toe zelf worst dan volstaat een kleinere worstenvuller. Maakt u met grote regelmaat zelf worst dan loont de aanschaf van een grotere worstenvuller. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit meerdere maten en modellen. Er is een worstenvuller beschikbaar met een inhoud tot 14 liter. Deze worstenvuller is gemaakt van roestvrijstaal en beschikt over 2 versnellingen. De worstenvuller wordt geleverd inclusief set trechters.

Worstenvuller en andere benodigdheden

Bij de afdeling braden, grillen en koken van HorecaRama vindt u alles voor de inrichting van de professionele horecakeuken. Een worstenvuller maar ook een gehaktmolen, snijmachine, bakplaten en tal van andere horeca apparatuur. Ga voor accessoires en andere benodigdheden voor het maken van worst, opbergmogelijkheden en worstenvullers naar HorecaRama. Ook voor grotere horeca apparatuur zoals ovens, kookapparatuur, werkbanken of een koelcel vindt u bij HorecaRama een gevarieerd assortiment dat geheel is afgestemd op gebruik in de horeca.