Horeca zeepdispenser

Zowel in de keuken van uw hotel of restaurant als in de ruimtes waar uw gasten komen zoals de toiletten en badkamers zorgt een zeepdispenser voor hygiëne en comfort. Uw personeel dient voortdurend schone handen te hebben bij het bereiden van voedsel en het serveren daarvan. Een zeepdispenser in de keuken is dan ook een must. Uw gasten willen graag hun handen wassen voor de maaltijd of na een bezoek aan het toilet. Een zeepdispenser in de badkamers van uw hotel geeft uw gasten een gevoel van luxe en gemak. Kortom, zeepdispensers zijn op allerlei plekken in uw hotel en restaurant nodig.

Horeca zeepdispenser

Zeepdispensers van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u een ruime keuze uit verschillende zeepdispensers zoals bijvoorbeeld de zeepdispenser in universele uitvoering. Deze zeepdispenser is geschikt voor vloeibare zeep, schuimzeep of sprayzeep. De meeste zeepdispensers kunnen aan de wand worden bevestigd. U vindt in het uitgebreide assortiment zeepdispensers speciaal voor sprayzeep of lotionzeep maar ook zeepdispensers die handsfree kunnen worden bediend. Speciaal voor extra hygiëne kunt u ook kiezen voor een zeepdispenser voor antibacteriële zeep.

Zeepdispensers voor extra hygiëne

Met antibacteriële zeep bereikt u meer hygiëne in de keuken en andere ruimten waar wordt gewerkt met voedsel. Bij HorecaRama kunt u terecht voor verschillende zeepdispensers speciaal voor antibacteriële zeep en ook voor de benodigde navullingen voor uw zeepdispenser gaat u naar HorecaRama, uw horecaspecialist. Kijk bij de afdeling schoonmaakmiddelen voor een ruime keus.

Zeepdispensers en andere benodigdheden

Voor de schoonmaak en inrichting van uw hotel of restaurant vindt u bij HorecaRama tal van producten bij de afdeling hygiëne/schoonmaak. Niet alleen zeep maar ook een professionele kraan is zeer van belang voor een schone werkomgeving. Heeft u de rest van onze horeca apparatuur ook al bekeken? Wij hebben een ontzettend groot assortiment. Heeft u een zeepdispenser nodig kijk dan eens naar het ruime aanbod schoonmaakartikelen en accessoires van HorecaRama.