Horeca schort

In de professionele keuken, maar ook bij het serveren zorgt het dragen van een horeca schort voor hygiëne en een goede uitstraling. Bij HorecaRama heeft u een ruime keuze uit schorten voor de horeca zowel voor dames als voor heren. De schorten zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en in zowel lange als korte model. Ook speciale schorten zoals een heupschort met zakken, een serveerschort of een geldschort vindt u in het uitgebreide assortiment horeca schorten van HorecaRama.

Horeca schort

Lange en korte horeca schorten

Een horeca schort is verkrijgbaar in drie lengte uitvoeringen: een korte schort boven de knie, een medium schort tot onder de knie en een lang horeca schort tot de enkels. Alle schorten zijn voorzien van een of meerdere zakken en verkrijgbaar in uitvoeringen voor dames en heren. U vindt bij HorecaRama schorten in wit en zwart maar ook in andere kleuren zoals grijs, bordeaux, donderblauw of mokka. De meeste horeca schorten zijn gemaakt van katoen en polyester en wasbaar op hoge temperaturen.

Een speciaal horeca schort aanschaffen

Ook voor speciale horeca schorten gaat u naar HorecaRama. Een serveerschort gemaakt van polyester en katoen in een vierkante of ronde uitvoering en in een universele maat.  Het heupschort is slijtvast en beschikt over beide zijden over meerdere zakken. Dit horeca heupschort is ideaal voor het opbergen van pen en papier en andere benodigdheden tijdens het werk. Verkrijgbaar in drie maten. Het horeca geldschort beschikt over een opening aan de voorzijde waar eenvoudig geld en portemonnee kunnen worden weggeborgen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook met rits.

Horeca schorten in soorten en maten
HorecaRama heeft een zeer uitgebreide collectie horeca kleding waaronder tal van schorten. U kunt ook terecht voor de aanschaf van halterschorten, broeken, een koksbuis en allerlei accessoires. U kunt uw horeca kleding bij HorecaRama volledig op elkaar afstemmen door het brede assortiment en de accessoires zoals stropdassen, serveerhandschoenen en horeca chef halsdoeken.