Hotelbenodigdheden lobby

De lobby van uw hotel is een belangrijke plek. U ontvangt uw gasten in de lobby, uw gasten krijgen in de lobby de eerste indruk van uw hotel of ontmoeten er vrienden en andere gasten. U kunt de lobby van uw hotel inrichten met behulp van de hotelbenodigdheden voor de lobby van HorecaRama. Naast hotelbenodigdheden voor de lobby vindt u bij HorecaRama ook een ruim assortiment hotelbenodigdheden voor de slaapkamers en badkamers van uw hotel.

Hotelbenodigdheden lobby

Assortiment hotelbenodigdheden voor de lobby

Een sleutelkast voor het opbergen van alle slaapkamer sleutels vindt u bij de afdeling hotelbenodigdheden voor de lobby van HorecaRama. Geschikt voor 48 sleutels en voorzien van ophangmogelijkheid voor aan de muur. U vindt in het assortiment hotelbenodigdheden voor de lobby ook een sleutelkast met cijferslot speciaal voor het zelf inchecken van uw gasten. Voorzien van 4-cijferige code en eenvoudig in gebruik. Voorts vindt u bij de afdeling hotelbenodigdheden voor de lobby verschillende uitvoeringen van de bagage trolley waarmee u de koffers van uw gasten naar de kamers kunt rijden.

Hotelbenodigdheden lobby voor de receptie

Op de toonbank van de lobby in uw hotel staan doorgaans visitekaartjes, folders en prijslijsten. U vindt hiervoor een ruime keus uit folderhouders, visitekaartjeshouders en menukaartenhouders bij de afdeling hotelbenodigdheden voor de lobby. Een aparte afdeling voor receptiebellen maar eveneens deel uit van het assortiment van HorecaRama. De menukaartenhouders en andere houders zijn in zowel A4 als A5 formaat beschikbaar. Kijk naar het gevarieerde aanbod hotelbenodigdheden voor de lobby van HorecaRama om uw keus te maken.

Hotelbenodigdheden voor badkamer, slaapkamer en lobby

Alles voor de inrichting van uw hotel vindt u bij HorecaRama. Receptiebellen in verschillende uitvoeringen, hotelbenodigdheden zoals zeepjes en shampoo voor de badkamer, speciale hotelbenodigdheden voor de slaapkamer en lobby zoals een kluis, sleutelkast of menukaartenstandaards. Hotelbenodigdheden voor de lobby nodig? Kijk naar het ruime assortiment van HorecaRama.