Chafing dish - brandpasta

De Chafing dish met brandpasta is een veel gebruikte manier van warmhouden van gerechten. De Chafing dish is onmisbaar bij caterings en buffetten. Gasten kunnen eenvoudig en veilig zelf het voedsel opscheppen uit de chafing dish. De gerechten blijven op een aangename temperatuur dankzij de brandpasta. Onze chafing dishes zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen en met verschillende afmetingen. Bekijk hier al onze chafing dish modellen met brandpasta.

Chafing dish - brandpasta

De afmetingen van een Chafing dish

De Chafing dishes uit onze collectie zijn vaak verkrijgbaar in een Gastronormmaat. Dit is erg handig, omdat deze afmetingen vaak ook in andere apparaten gebruikt worden en er ook andere gastronormmaten gebruikt kunnen worden. Een Chafing dish heeft vaak een voedsel pan met 1/1 Gastronormmaat, dit is 530x325 millimeter. In plaats van deze 1/1 Gastronormbak, kan er bijvoorbeeld ook 2x een 1/2 Gastronormbak gebruikt worden of 3x een 1/3, 4x 1/4 etc. Ook is het natuurlijk mogelijk een combinatie te gebruiken zoals 1x een 1/2 + 2 1/4 bakken. Het is maar net wat voor gerecht of product u wenst te serveren en de bijbehorende hoeveelheden.  Wij hebben een artikel geschreven waarin u meer kunt lezen over de afmetingen van Gastronorm maten.

Ronde chafing dish

Naast de verschillende soorten Chafing dish met Gastronorm afmetingen, hebben wij ook diverse ronde chafing dishes in het assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten van bijvoorbeeld 3,5, 5 en 8 liter. Deze ronde chafing dishes worden veel gebruikt voor soepen, maar zijn ook uitstekend geschikt voor het presenteren van diverse andere gerechten. Er zijn ook rechthoekige chafing dishes verkrijgbaar waarbij een speciaal opzetstuk verkrijgbaar is, zodat er ronde potten in geplaatst kunnen worden. Naast de verschillende chafing dishes op deze pagina, hebben wij ook Elektrische chafing dishes in ons assortiment. Deze modellen hebben geen brandpasta nodig, maar kunnen door middel van elektriciteit verwarmen.

Brandpasta voor de chafing dish

Om een chafing dish te gebruiken, heeft u Brandpasta nodig. Onze brandpasta is verkrijgbaar in verschillende varianten. De kleinste blikjes hebben een brandtijd van 2 uur, de langste branden 6 uur. Het is uiteraard mogelijk de pasta te doven en een ander moment weer aan te steken. Er zijn ook grote verpakkingen verkrijgbaar met een inhoud van 5 liter, waarmee u zelf de brandpastahouders kan vullen.

Warmhoudapparatuur voor in de horeca

Naast het ruime assortiment chafing dishes op deze pagina, bent u bij HorecaRama ook aan het juiste adres voor al uw andere warmhoudapparatuur. Of het nu bijvoorbeeld gaat om Bain-marie's, Warmhoudtassen of Warmhoudkasten. U kunt deze producten online bekijken, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Rotterdam.