Horeca fornuis

U wilt in uw keuken het beste horeca fornuis, geschikt voor de ruimte in uw keuken en voor de gerechten die u wilt bereiden. In het assortiment van HorecaRama vindt u heel veel verschillende horeca fornuizen: op elektra en op gas, keramisch koken of inductie. Ook het aantal kookplaten verschilt, van enkelvoudige platen tot 2-pits en zelfs 6-pits horeca fornuizen. Tenslotte vindt u in het assortiment horeca fornuizen met en zonder oven en inbouw kookplaten. Wat u ook zoekt, u vindt het bij HorecaRama.


Horeca fornuis op elektra

Elektrisch koken biedt veel voordelen. U zit niet vast aan een bepaalde plek in de keuken waar u uw elektrische fornuis moet plaatsen. U kunt een elektrisch fornuis zelfs buiten plaatsen. Een horeca fornuis op elektra is beschikbaar in verschillende uitvoeringen: met een enkele of dubbele kookplaat of met vier kookplaten. Ook kunt u kiezen of u een uitvoering met of zonder oven wilt. Inductieplaten, zowel inbouw als tafelmodellen en zelfs een wokplaat op inductie. Tenslotte heeft u nog de keuze uit verschillende uitvoeringen keramische horeca fornuizen. Bij verschillende modellen horeca fornuizen is ook een onderkast te bestellen.

Horeca gasfornuis

Een gasfornuis biedt eveneens bepaalde voordelen. Zo is koken op gas doorgaans goedkoper dan elektrische koken en zijn de kookplaten eenvoudig te vervangen. Zo kunt u bijvoorbeeld een losse grillplaat voor op de brander aanschaffen. De horeca gasfornuizen zijn beschikbaar voor aardgas of voor propaan en zijn net als bij de horeca fornuis soms voorzien van een oven. Ook uitvoeringen in 1 pits, 2 pits tot wel 6 pits kooktoestellen verkrijgbaar.

Horeca fornuizen en andere apparaten voor uw keuken

De inrichting van uw keuken is een van de belangrijkste onderdelen van een goede bedrijfsvoering. Alle apparaten voor uw keuken moeten voldoen aan uw wensen en eisen en dienen op elkaar te zijn afgestemd. Kiest u voor een grillplaat op de brander van uw horeca fornuis of kiest u liever voor een losse grill of een kippengrill. Informeer u over de uitgebreide mogelijkheden bij HorecaRama.