Groentesnijder

Een groentesnijder brengt u veel gemak in de professionele keuken. U bespaart tijd, kunt grote hoeveelheden groenten snijden in korte tijd en bent zeker van kwaliteit dankzij een continue goed resultaat. De Robot Coupe groentesnijder is bij HorecaRama verkrijgbaar in tal van maten, voor zowel kleine als middelgrote en grote keukens. Met behulp van de Robot Coupe groentesnijder snijdt u groenten in alle denkbare vormen, dankzij het grote assortiment schijven. U snijdt onder meer blokjes en staafjes, frieten, plakjes en gegolfde plakjes en u kunt met deze groentesnijder ook raspen.

Groentesnijder

Ruime keus Robot Coupe groentesnijders

Het aanbod groentesnijders is bij HorecaRama zeer uitgebreid en u vindt er onder meer verschillende van het bekende merk Robot Coupe. Elk model staat garant voor professionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en heeft een mooie uitstraling. Wilt u ook efficiënt kunnen werken kijk dan eens naar de Robot Coupe groentesnijders van HorecaRama. De groentesnijders zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen, afgestemd op de grootte van uw keuken of het aantal benodigde maaltijden. U snijdt moeiteloos groenten vanaf 20 maaltijden tot zelfs 3000 maaltijden, afhankelijk van het model en type. Op de website kunt u de verschillende Robot Coupe groentesnijders, bekijken maar u kunt ons ook bellen voor informatie. Ook een demonstratie op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Robot Coupe apparatuur voor de horeca

Robot Coupe is een bekend merk in de horeca en biedt veel verschillende professionele apparatuur. Naast de verschillende groentesnijders kunt u van het merk Robot Coupe ook terecht voor een staafmixer, blixer, tal van cutters en keukenmachines en allerlei andere apparatuur. Ook voor de benodigde accessoires vindt u bij HorecaRama een prima assortiment: messen, zeven en extra bakken bijvoorbeeld. Voor de Robot Coupe groentesnijders zijn heel veel verschillende schijven verkrijgbaar zodat u eindeloos kunt variëren in grootte en vorm voor de groenten voor uw gerechten. Er zijn zelfs speciale schijven voor het snijden van aardappelen zodat u de groentesnijder als Frietsnijder kunt gebruiken!