Voorspoeldouche

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit tientallen modellen als u op zoek bent naar een voorspoeldouche. Een voorspoeldouche wordt veel gebruikt in de professionele horecakeuken. Het voorspoelen van potten, bakken, pannen, kookgerei en natuurlijk borden en bestek behoort tot de dagelijkse bezigheden. Om het schoonmaakproces snel en efficiënt te laten verlopen biedt een voorspoeldouche veel voordelen. U kunt de vaat na het voorspoelen in de vaatwasser zetten waarna de vaat snel en grondig kan worden gereinigd. Dit levert een schonere vaat op en het gebruik van de voorspoeldouche heeft een gunstig effect op de levensduur van uw vaatwasapparatuur.

Voorspoeldouche

Grote keuze voorspoeldouche

U kunt bij HorecaRama kiezen uit heel veel verschillende modellen voorspoeldouche. Wandmodellen en tafelmodellen, enkelgats en dubbelgats, met of zonder thermostaat. Verder verschilt de dikte van de slang, de lengte van de slang en de vormgeving en de bediening van de kraan. Kijk eens in de webshop van HorecaRama en laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor de aanschaf van een voorspoeldouche. Per artikel zijn de exacte specificaties aangegeven. U kunt bij HorecaRama naast de aanschaf van een voorspoeldouche ook kiezen uit een groot assortiment keukenkranen en slanghaspels.

Optimale inrichting van de keuken

Met de producten van HorecaRama kunt u uw horecakeuken volledig naar wens inrichten. Kies uit duizenden producten voor de horecakeuken. Naast professionele apparatuur zoals ovens, koelkasten, werkbanken, een koelcel of opbergkasten, kiest u uit nuttige en onmisbare producten. U heeft daarbij altijd een grote en gevarieerde keuze. Voor de aanschaf van een voorspoeldouche kunt u bijvoorbeeld al kiezen uit tientallen modellen. Wij bieden artikelen van honderden bekende merken en hebben ook altijd aantrekkelijke aanbiedingen voor u en ook budgetartikelen behoren tot het assortiment van HorecaRama. Kijk eens rond in de webshop als u een voorspoeldouche, keukenkraan, horeca kraan of ander product nodig heeft voor uw horecaonderneming.

Mogelijk ook interessant:

  1. Koelwerkbanken
  2. Horeca ovens
  3. Koelvitrines
  4. Warmhoudvitrines
  5. Horeca pannen
  6. Horeca vrieskasten
  7. Horeca bestek
  8. Combisteamers
  9. Spoeltafelbladen
  10. Overige horeca apparatuur