Frietzakhouder

Verkoopt u frites in uw horecaonderneming dan heeft u behoefte aan een frietzakhouder om uw gevulde friteszakjes in te plaatsen. Als u een flink aantal friteszakjes vult voor een bestelling dan kunt u deze niet direct kwijt en neerleggen is geen optie. Uw klanten hebben ergens plaats genomen zodat u ook de zakjes niet een voor een kunt uitdelen. Met behulp van een frietzakhouder maakt u de gehele bestelling eerst gereed voordat u deze uitserveert. Kijk bij HorecaRama naar frietzakhouder en andere artikelen voor uw frietzaak.

Frietzakhouder

De frietzakhouder van HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u uit een frietzakhouder van aluminium of van roestvrijstaal. De houder zet u op uw toonbank of in de keuken, en direct na het vullen van een puntzak zet u deze in de frietzakhouder. In beide modellen kunt u 6 zakjes kwijt. Combineer uw aankoop van een frietzakhouder met andere frituur spullen van HorecaRama, zodat u een goed ingerichte keuken heeft en uw horecaspullen goed op elkaar zijn afgestemd.

Frietzakhouders zijn handige standaarden 

Een frietzakhouder is ook geschikt voor het tijdelijk plaatsen van andere dingen die puntig zijn en rechtop moeten blijven staan. Zakjes gevuld met popcorn bijvoorbeeld of ijshoorntjes passen ook prima in een frietzakhouder. U kunt de houder op de toonbank zetten zodat uw gasten zelf hun zakje friet of ijsje uitnemen maar u kunt de frietzakhouder ook goed in de keuken plaatsen om een bestelling gereed te maken alvorens deze uit te serveren.

Frietzakhouder en andere frituur spullen

Voor al uw frituur spullen gaat u naar HorecaRama, uw horecaspecialist. Een breed assortiment aan artikelen speciaal afgestemd op frituren: een frietzakhouder maar ook voor een ruime keus uit verschillende friteuses. U vindt bij HorecaRama verschillende accessoires zoals een Frietsnijder, lekbakken, frituurmandjes en frituurscheppen. Laat uw zelfgemaakte frites uitlekken in de lekbak, vul de zakjes met frites en plaats deze in de frietzakhouder. Bij HorecaRama vindt u alles voor een complete inrichting van uw keuken met frituur spullen, van friteuse tot frietzakhouder.