Lopende band pizza oven

Onze Lopende band pizza ovens zijn ideaal voor drukke pizzeria's die echt aan de lopende band pizza's maken. Na het bereiden van de pizza hoeft deze enkel op de band gelegd te worden, waarna hij door de ovenruimte heen rolt. U hoeft enkel de juiste tijd en temperatuur in te stellen en vervolgens komt de pizza er gereed om geserveerd te worden weer uit. Wij hebben lopende band pizza ovens met een los onderstel, maar ook modellen die inclusief onderstel geleverd worden.

Lopende band pizza oven

Lopende band pizza ovens van HorecaRama

Onze lopende band pizza ovens zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. De kleinste lopende band oven heeft een capaciteit van 30 pizza's met een diameter van 25 centimeter per uur. Er kunnen ook pizza's met een diameter van 40 centimeter in. In dat geval kunnen er 13 pizza's per uur gemaakt worden. Onze grootste lopende band pizza oven heeft een capaciteit van maar liefst 180 pizza's per uur! Deze loopband ovens zijn zeer eenvoudig te bedienen en veilig te gebruiken. De buitenkant zal niet warmer worden dan 40 graden. Wij hebben ook nog lopende band pizza ovens met een capaciteit van 90 en 165 pizza's per uur.

Pizza ovens met 1 of 2 kamers

Wellicht zijn de pizza ovens met lopende band iets te veel voor u. In dat geval hebben wij ook een ruim assortiment pizza ovens met 1 kamer, of pizza ovens met 2 kamers. Wij hebben altijd wel een pizza oven voor iedere situatie, of het nu gaat om 1 pizza, of 6 pizza's tegelijk. Mocht u vragen hebben over onze pizza ovens, kunt u uiteraard contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!

Horeca ovens van HorecaRama

Naast de pizza ovens hebben wij ook een breed assortiment Horeca ovens. Deze ovens zijn verdeeld in drie verschillende categorieën; Heteluchtovens 230 Volt, Heteluchtovens 400 Volt en Heteluchtovens met vochtinjectie. De heteluchtovens is nagenoeg onmisbaar in iedere horeca keuken. Bedenk voor het aanschaffen van een pizza oven of horeca oven altijd goed waar deze komt te staan, wat voor aansluiting u beschikbaar heeft en welke interne maten u het liefst heeft.