Horeca stofzuiger

Een Horeca stofzuiger moet aan hoge eisen voldoen op het gebied van onder meer zuigkracht en flexibiliteit. Stofzuigen moet in restaurants en in hotels elke dag gebeuren zodat uw restaurantgedeelte, de hal, de slaapkamers en gangen er altijd netjes uitzien. Bij HorecaRama schaft u een professionele stofzuiger aan die geschikt is voor dagelijks stofzuigen in de horeca. Ook voor accessoires zoals stofzuigerzakken en allerlei andere schoonmaakartikelen vindt u bij HorecaRama alles wat u nodig heeft voor uw hotel en restaurant.

Horeca stofzuiger

De horeca stofzuigers van HorecaRama

Kies voor een professionele en krachtige horeca stofzuiger voor de schoonmaak van uw horeca onderneming. Kies bijvoorbeeld voor een lichtgewicht uitvering met een capaciteit van 9 liter. Deze stofzuiger heeft een uitstekende zuigkracht en is geschikt voor zowel tapijt als voor gladde vloeren. De horeca stofzuiger is uitgevoerd in een anti-kantel design, zeer eenvoudig in gebruik en wordt geleverd met extra hulpstukken. Een andere keus die u kunt maken is stofzuiger Henry. Deze stofzuiger heeft niet alleen een leuke uitstraling maar ook een sterk vermogen en is uitgevoerd met een professioneel stoffilter. Deze horeca stofzuiger kan ook worden gebruikt zonder zak en zuigt alle vloeren, van tapijt tot kleden maar ook bijvoorbeeld gordijnen. Geleverd met maar liefst 9 hulpstukken en een extra lang snoer voor een groot bereik.

Horeca stofzuigers en stofzuigerzakken

Bij HorecaRama bestelt u ook eenvoudig bijpassende stofzuigerzakken voor uw horeca stofzuiger. Stofzuiger Henry is zonder zak te gebruiken maar u kunt ook kiezen voor stofzuigerzakken, geleverd per 10 stuks. Er zijn ook stofzuigerzakken beschikbaar voor andere modellen horeca stofzuigers.

Horeca stofzuigers en andere schoonmaakartikelen

HorecaRama is uw leverancier voor alle horeca apparatuur voor hotel en restaurant. Schoonmaakartikelen zoals een stofzuiger of schoonmaakhandschoenen, horeca benodigdheden voor de bar en alles wat u verder nodig heeft voor de inrichting van uw horecaonderneming. Voor horeca stofzuigers gaat u naar HorecaRama. 

 

Vraag en antwoord over Horeca stofzuigers:


Wat is het verschil tussen een horeca stofzuiger en een huishoudelijke stofzuiger?

Horeca stofzuigers hebben over het algemeen een krachtiger zuigvermogen dan huishoudelijke stofzuigers. Daarnaast hebben de horeca stofzuigers vaak meer inhoud (capaciteit) en zijn de gebruikte onderdelen robuuster en duurzamer.

Hoe werkt een snoerloze stofzuiger?

Onze professionele snoerloze stofzuigers zijn erg eenvoudig te gebruiken door middel van een accu. Vooral op locaties waar stofzuigen met een snoer niet ideaal is, zijn de snoerloze stofzuigers de perfecte uitkomst. De snoerloze stofzuigers kunnen als een rugzak gebruikt worden, zodat deze ook nog eens eenvoudig gebruikt en meegenomen kan worden. Bekijk hier al onze horeca stofzuigers.

Wat is het verschil tussen een sledemodel of ketelmodel stofzuiger?

Professionele horeca stofzuigers zijn vrijwel altijd ketelmodellen. Deze modellen zijn duurzamer, hebben een groter volume en hogere zuigkracht tegenover een lager wattage. Ketelmodellen leveren altijd de maximale zuigkracht omdat de motor boven de stofzak is geplaatst in plaats van er achter. Het maakt daarom ook weinig verschil of de stofzak vol of leeg is!