Ovenrooster

Veel gerechten worden bereid in de oven en bepaalde gerechten vragen om een speciaal ovenrooster. Wilt u een ovenschaal in de oven plaatsen dan vraagt dit om een ander soort rooster dan wanneer u bijvoorbeeld stokbrood wilt bakken. Uiteraard speelt ook het formaat oven een grote rol bij de keuze van het meest geschikte ovenrooster. Kijk naar het assortiment ovenroosters van HorecaRama, een uitgebreid assortiment, afgestemd op gebruik in de professionele horeca keuken.

Ovenrooster

De ovenroosters van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u tal van keuzemogelijkheden op het gebied van ovenroosters. Ovenroosters voor verschillende soorten en maten ovens, maar ook ovenroosters die in GN-bakken passen. Kies bijvoorbeeld voor een ovenrooster in verchroomde uitvoering met korte draden in de breedte. Maat 1/1GN. U vindt verschillende uitvoeringen van dit rooster in het assortiment van HorecaRama. Ook verkrijgbaar in andere GN-maten en met lange draden. Ook ovenroosters bakerynorm zijn ruim vertegenwoordigd in het assortiment van HorecaRama.

Ovenroosters en ovens

Naast ovenroosters vindt u bij HorecaRama ook een groot assortiment horeca ovens. Ovens voor het bakken van brood, kleine ovens of grote, gasovens maar ook speciale pizza ovens en rookovens. Bij de verschillende ovens zijn passende ovenroosters verkrijgbaar. Kijk naar de afdeling ovens en accessoires voor ovens om het totale aanbod ovenroosters van HorecaRama te zien. U kunt bij HorecaRama ook terecht voor een onderkast voor uw oven voor het opbergen van accessoires zoals de ovenroosters of voor een wandplank waarop een kleinere oven of magnetron kan worden geplaatst.

Ovenroosters en andere accessoires

Voor uw oven kunt u bij HorecaRama verschillende accessoires aanschaffen. Ovenroosters in soorten en maten, bakplaatmatten, maar ook professionele ovenhandschoenen, zowel in korte als in lange uitvoering. Ovenschalen en braadsledes, speciale ovenroosters voor het bakken van stokbrood en ovenroosters met GN-maten en volgens de bakerynorm.