Horeca baby commode

Ook uw kleinste gasten wilt u van alle gemakken voorzien. Voor ouders is een baby commode in de toiletten van uw horeca onderneming een welkome voorziening. Baby’s moeten nu eenmaal regelmatig worden verschoond en een baby commode biedt daartoe een veilige en comfortabele gelegenheid. U kunt bij HorecaRama kiezen uit verschillende uitvoeringen van een baby commode speciaal voor horeca gelegenheden.

Horeca baby commode

Horeca baby commode van HorecaRama

U kunt bij HorecaRama kiezen voor verschillende modellen horeca baby commodes. De baby commode moet uiteraard goed passen in de ruimte die u op het oog heeft en daarom zijn zowel verticaal als horizontaal uitklapbare commodes verkrijgbaar. De uitklapbare horeca baby commode werkt ruimtebesparend en wordt eenvoudig, met één hand, uitgeklapt wanneer men de commode wil gebruiken. Opgeklapt staat de commode niet in de weg. Bij HorecaRama vindt u verschillende professionele uitvoeringen met een draagvermogen tot 80KG en uitgevoerd met verhoogde randen.

Horeca baby commode met extra’s

U kunt bij HorecaRama ook kiezen voor een horeca baby commode met extra’s. Het betreft een wandmodel in sterke en grote uitvoering en voorzien van ingebouwde antimicrobiële bescherming die de groei van geurtjes, vlekken en bacteriën tegengaat. Deze horeca baby commode beschikt verder over een haak om een luiertas aan vast te maken, een afvalemmer en een extra ingebouwde plank. Een luxe horeca baby commode die uw gasten zeker op prijs zullen stellen.

Baby commode en andere horeca benodigdheden

Voor de inrichting van uw hotel en restaurant vindt u bij HorecaRama een uitgebreid assortiment schoonmaakartikelen en andere benodigdheden. Baby commodes maar ook zeepdispensers, handendrogers en afvalbakken. U kunt voor de totale inrichting van keuken, restaurant en natte ruimten terecht bij HorecaRama en heeft daarbij een ruime keuze. Baby commode nodig voor uw horeca gelegenheid? Ga naar HorecaRama.