Steelpan en sauteuse

Het aanbod horeca steelpannen is bij HorecaRama bijzonder ruim te noemen. Steelpannen zijn geschikt voor het bereiden van allerlei gerechten zoals sauzen en soepen. Veelal gerechten waarin u moet roeren en die u wilt kunnen uitgieten, waarvoor u ook horeca steelpannen met schenkmond kunt aanschaffen. Tijdens het roeren kunt u een steelpan met een hand op zijn plek houden. U vindt bij HorecaRama veel verschillende horeca steelpannen, van verschillende materialen, van verschillende grootte en voor alle warmtebronnen.

Steelpan en sauteuse

Assortiment horeca steelpannen van HorecaRama

Kiest u voor een horeca steelpan uit de vip3 serie, dan haalt u een professionele horeca steelpan in huis. Gemaakt van gietaluminium met antiaanbaklaag en voorzien van sandwichbodem is deze horeca steelpan geschikt voor alle verhittingsbronnen. Voorzien van koude greep en schenkmond.

Een andere keuze is een horeca steelpan gemaakt van roestvrijstaal, beschikbaar in meerdere afmetingen, met een inhoud variërend van 1,5 liter tot 5,1 liter. U vindt in het assortiment van HorecaRama nog veel meer professionele horeca steelpannen.

Horeca steelpan met schenktuit of deksel

Ook het aanbod horeca steelpannen met schenktuit is ruim. De hiervoor genoemde horeca steelpan uit de vip3 serie, maar ook horeca steelpannen met twee schenktuiten, aan weerszijden van de steelpan. Deze horeca steelpannen zijn gemaakt van roestvrijstaal en beschikbaar in twee maten. Andere mogelijkheden zijn extra wijd uitlopende horeca steelpannen of een steelpan met deksel. Kijk naar het uitgebreide assortiment van HorecaRama om uw keuze voor een horeca steelpan te maken.

Horeca steelpannen en andere horeca pannen

Het aanbod aan verschillende professionele pannen is bij HorecaRama bijzonder groot. Naast horeca steelpannen in soorten en maten vindt u een grote keus uit kookpannen, koekenpannen maar ook bijzondere pannen zoals crêpesepannenpoffertjespannen en blinispannen. Welke pan u ook zoekt, van serveerpan tot horeca steelpan, u vindt uw horeca pannen bij HorecaRama.