Koksbroek

Het dragen van een horeca koksbroek geeft uw personeel veel bewegingsvrijheid en voelt comfortabel aan. De koksbroek is voorzien van een elastische band en kan gewassen worden op hoge temperaturen. Een horeca koksbroek zorgt voor hygiëne in de keuken: kleding komt niet in aanraking met voedsel. Bij HorecaRama vindt u een uitgebreid assortiment koksbroeken in verschillende modellen en uitvoeringen en in veel verschillende maten. Kijk naar het brede assortiment horeca kleding waaronder koksbroeken van HorecaRama.

Koksbroek

Horeca kleding en koksbroek

U heeft bij HorecaRama de keuze uit verschillende mogelijkheden als u een horeca koksbroek wilt aanschaffen. U kunt kiezen voor een uni kleur zoals wit en zwart maar ook voor koksbroeken met streepjes of blokjes. De horeca koksbroeken zijn gemaakt van polyester katoen en bestand tegen wassen op hoge temperaturen. De koksbroeken zijn ook bestand tegen chemische reiniging. Horeca koksbroeken zijn verder voorzien van zakken zodat tijdens het werk spullen kunnen worden opgeborgen.

Koksbroek combineren met andere horeca kleding

Het brede assortiment horeca kleding van HorecaRama stelt u in staat uw aankopen op elkaar af te stemmen. U stelt zelf de volledige outfit van uw personeel samen naar smaak. Koksbroeken en koksbuizen zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en kleuren. Hetzelfde geldt voor de schorten en halterschorten. Door de koksbroek met horeca werkschoenen en accessoires horeca kleding te combineren kunt u uw personeel de gewenste uitstraling geven die past bij uw onderneming.

Koksbroek en accessoires horeca werkkleding

Door goed te combineren kunt u met behulp van horeca werkkleding zorgen voor de perfecte outfit voor uw personeel. Een comfortabele koksbroek en koksbuis, een schort met uitstraling en een bijpassende das. Laat uw personeel op comfortabele werkschoenen lopen en staan zodat uw personeel geen pijn in de voeten krijgt. Serveerhandschoenen en vlinderdassen treft u eveneens aan bij HorecaRama. Kijk naar het ruime assortiment horeca kleding waaronder koksbroeken van HorecaRama.