Kookketel

Een kookketel is een onmisbaar product als u regelmatig grote hoeveelheden voedsel tegelijk wilt koken. Denk aan het maken van soep in grote hoeveelheden of het koken van groenten. Met een kookketel kunt u eenvoudig grote groepen gasten voorzien van heerlijke gerechten. Professionele keukens van hotel en restaurant maken vaak gebruik van een kookketel zodat zij tijdens bijvoorbeeld een buffet een constante aanvoer van groenten, soepen en aardappelen kunnen garanderen. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende kookketels, zowel voor gas als voor elektra.

Kookketel

Aanbod kookketels bij HorecaRama

Kies uit verschillende uitvoeringen en modellen kookketels bij HorecaRama. Bij de afdeling braden, grillen en koken kunt u bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment producten van de professionele horeca keuken, waaronder kookketels in tal van uitvoeringen. Een kookketel op aardgas bijvoorbeeld variërend in grootte waaronder kookketels met een inhoud van wel 480 liter. Uitermate geschikt voor het bedienen van grote hoeveelheden voedsel voor kantines, restaurants of voor feesten en partijen. De kookketels van HorecaRama zijn verkrijgbaar voor zowel gas als elektra en van hoge kwaliteit.

Welke kookketel kiezen

U kunt bij HorecaRama de verschillende kookketels bekijken in de webshop en zo uw keuze bepalen. Van het bekende merk Bartscher vindt u verschillende uitvoeringen van de kookketel. Deze kookketels maken deel uit van de uitgebreide kooklijnen van Bartscher die u bij HorecaRama kunt aanschaffen. Alle kookketels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur. U bent zeker van een hoge kwaliteit en een mooie uitstraling, passend bij de professionele horeca keuken.

Kookketels en andere kookbenodigdheden

Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor de inrichting van de professionele horeca keuken. Kooklijnen met geweldige kook apparatuur en tal van accessoires. U kunt terecht voor onderkasten, voorraadkasten maar ook voor bijvoorbeeld een keukenmachine, broodroosters en tosti-ijzers en alle andere benodigdheden voor de horeca keuken. Kookketel nodig? Ga naar horeca groothandel HorecaRama.

 

Vraag en antwoord over Kookketels:

 

Waar wordt een kookketel voor gebruikt?

In een kookketel kunt u bijvoorbeeld grote hoeveelheden soep, groenten of aardappelen koken. Ook voor grote porties rijst en stoofgerechten is een kookketel een handig apparaat. Bij een buffet met een groot aantal mensen is het gebruik van een kookketel aan te raden.

Waar wordt een kookketel gebruikt?

Een kookketel wordt gebruikt op diverse plekken. U kunt hierbij denken aan kantines, restaurants of voor evenementen. Een kookketel wordt vaak gebruikt in keukens waar grote hoeveelheden voedsel klaargemaakt worden. Met een kookketel heeft u binnen een korte tijd grote hoeveelheden in één keer.

Welke uitvoeringen van de kookketel zijn er?

De kookketel is er in uitvoeringen op gas en op elektra. Alle modellen van de kookketel zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zodat u er een lange tijd gebruik van kunt maken. De kookketels zijn er met een inhoud van 50 liter, 100 liter, 150 liter, maar ook van maar liefst 480 liter. Bovendien zijn de kookketels er in een tafelmodel of een staand model.