Gecombineerde cutter en groentesnijder

Met de Robot Coupe gecombineerde cutter en groentesnijder van HorecaRama haalt u in één woord een fantastisch apparaat in huis. Een Robot Coupe gecombineerde cutter kan werkelijk alles: groente snijden, vermalen, persen en bijvoorbeeld sauzen maken. Of maak blokjes, plakjes, staafjes en allerlei andere vormen van groenten en aardappelen. Zo kunt u niet alleen heel snel en op hygiënische wijze allerlei groenten snijden maar ook bijzondere vormen maken van bijvoorbeeld wortels, komkommer en andere groenten om uw gasten te verrassen. Ook raspen behoort tot de mogelijkheden. Bij HorecaRama zijn verschillende modellen van de Robot Coupe gecombineerde cutter verkrijgbaar.

Gecombineerde cutter en groentesnijder

Verschillende modellen

De modellen van de Robot Coupe gecombineerde cutter en groentesnijder verschillende allereerst qua inhoud. De kleinste heeft een inhoud van 1,9 liter, de grootste heeft een inhoud van maar liefst 7 liter. Voor elke keuken, groot of klein is dan ook een geschikte Robot Coupe gecombineerde cutter te vinden. U kunt in de webshop van HorecaRama de verschillende modellen bekijken en met elkaar vergelijken en zo de juiste keuze maken. Natuurlijk helpen wij u ook graag bij uw keuze. Naast de Robot Coupe gecombineerde cutter behoort tot het assortiment van HorecaRama nog veel meer prachtige apparatuur van dit bekende merk.

Apparatuur van Robot Coupe

De apparatuur van Robot Coupe is in de professionele horecakeuken een begrip. Apparatuur van hoge kwaliteit, met een lange levensduur en voorzien van een mooi design. Deze apparatuur mag worden gezien. Met de sapcentrifuge of automatische zeef maakt u in een handomdraai heerlijke fruitsappen en smoothies. Kijk naar de Robot Coupe broodsnijmachine, de verschillende staafmixers en blixers en naar de mooie Robot Coupe gecombineerde cutters. Voor de apparatuur van Robot Coupe zijn bij HorecaRama ook verschillende losse accessoires verkrijgbaar zoals zeven en extra messen, opvangschalen of kloppers voor de deegmachine.