Professionele ijsblokjesmachines

Bent u van plan een professionele ijsblokjes machine te kopen? Kijk dan zeker even verder. Hier vindt u al onze horeca ijsklontjes machines. Naast uitstekende service en snelle levering hebben wij ook een grote showroom in Rotterdam. Bekijk op deze pagina al onze ijsblokjesmachines, allemaal met laagste prijs garantie.

Een professionele ijsblokjes machine is in de horeca eigenlijk onmisbaar. Sommige drankjes smaken nu eenmaal beter met een paar ijsklontjes erin. Ook voor het presenteren en koel houden van bepaalde gerechten zijn ijsblokjes simpelweg onmisbaar. Bij HorecaRama hebben wij verschillende uitvoeringen horeca ijsblokjesmachines beschikbaar, dus of u nu op zoek bent naar een ijsklontjes maker voor uw bar, restaurant of hotel, kijk gerust even verder.    

De professionele ijsblokjesmachine kopen bij HorecaRama

Ons assortiment aan ijsklontjes machines is enorm uitgebreid en er is voor iedere Horeca onderneming wel een passende ijsklontjes maker te vinden. Wij hebben onder andere handige, kleine ijsblokjesmachines in tafelmodel, voor regelmatig ijsblokjes maken, maar niet in grote getale ijsblokjes nodig heeft. Een populair model hiervoor is de hendi ijsblokjesmachine. Ook grote professionele ijsblokjesmachines vindt u bij HorecaRama. Uiteraard hebben wij ook RVS crushed ice bakken en verschillende horeca ijscrushers in ons assortiment.

IJsklontjesmachine horeca, een paar handige weetjes

Voor het uitrekenen van ijs per kilo kunt u uitgaan van ongeveer 46 ijsblokjes per kilo. Dit komt neer op ongeveer 12 normale drinkglazen. Om een beetje speling te houden zou u ervan kunnen uitgaan dat u met 8 kilo ijs maximaal 100 drankjes kunt serveren. Bij cocktails gaan wij uit van ongeveer 40 cocktails per 8 kilo ijs. Voor het gekoeld presenteren van flessen drank of een buffet kunt u het beste kijken wat de inhoud van de te vullen bak is en deze inhoud door 2 delen. Hiermee heeft u de bak dan volledig gevuld. Deze richtlijnen kunt u gebruiken om te berekenen hoeveel kilo per dag er aan ijs nodig is. Uiteraard is zijn er verschillende modellen met kleine of grote ijsblokjes, hierdoor kan de berekening licht afwijken. Bij het koelen van flessen en blikjes heeft u doorgaans aan een bak van drie kwart vol voldoende. Uiteraard hebben wij ook verschillende koelplaten en buffetkoeling in ons assortiment, mocht dat uw voorkeur genieten. Twijfelt u over hoeveel kg ijsblokjes u nodig heeft? Dit is niet gek als u nog geen ervaring heeft met ijsblokjes. Speciaal hiervoor hebben wij een video gemaakt om u verder te helpen. Bekijk hier onze video die antwoord geeft op de vraag hoeveel 1kg ijsblokjes is.

Over de aansluiting van de ijsblokjesmachine krijgen wij relatief vaak vragen. Onze tip: voor de aanvoer van water gebruik u een standaard wasmachinekraan, ook wel een beluchte kraan genoemd. Deze heeft een maat van 3/4” en hierop kunt u aanvoerslang van de ijsblokjesmachine eenvoudig vastdraaien. Doordat deze kraan belucht is kan er geen water vanuit de ijsblokjesmachine terugvloeien het waternet in. Voor de afvoer volstaat een Ø40mm afvoer met sifon, hier kan de afvoerslang in gestoken worden. Let op: de afvoer dient altijd lager te zijn dan machine zelf! Anders loopt het water niet weg.

Populaire ijsblokjesmachine

In ons ruime assortiment vindt u diverse modellen en merken. Hier vindt u onder andere de zeer populaire Hoshizaki ijsblokjesmachine. Mocht u hulp nodig hebben met het uitkiezen van de voor uw horeca gelegenheid beste ijsblokjes machine laat het dan vooral even weten. Ons team van product specialisten staat voor u klaar en kan u graag vrijblijvend adviseren.

Lees meer