Koelvitrine

Voor het aantrekkelijk presenteren van uw producten hebben wij de beste koelvitrines te koop. U vindt bij HorecaRama een grote keuze aan koelvitrines, ook energiezuinige. Wij hebben tafelmodellen maar ook verschillende staande koelvitrines, roterende koelvitrines en kleine display vitrines. Er is altijd wel een koelvitrine die aansluit bij uw wensen. Voor het aanbieden van verse sappen, belegde broodjes of salades vindt u hier dus beslist de passende koelvitrine voor uw horecaonderneming.

Ruim assortiment koelvitrines

Of u nu een koelvitrine zoekt voor snacks, gebak of een koelvitrine voor uw slagerij of snackbar, wij hebben alle koelvitrines die in de horeca benodigd worden. Uiteraard hebben wij ook kleinere modellen voor het uitstallen van enkele stuks fruit of een geselecteerd assortiment aan gebak.   

Wij hebben vele opzet koelvitrines, in wit of zwart uitgevoerd met verstelbare tussenroosters, elegante binnenverlichting, gemaakt van gebogen veiligheidsglas. U vindt bij HorecaRama nog tal van andere mogelijkheden voor de aanschaf van uw koelvitrine, al dan wel niet met energiebesparende LED-verlichting. Uiteraard bieden wij ook een speciale tapas en sushi koelvitrine aan!

Koelvitrine en andere horeca koeling

Het op de juiste temperatuur aanbieden van uw producten is essentieel voor het behoud van smaak en natuurlijk de hygiëne. Wij bieden koelapparatuur met automatische ontdooifuncties en geventileerde koeling zodat producten langere tijd hun versheid behouden. U wilt uw producten natuurlijk ook zo aantrekkelijk mogelijk presenteren. Dat kan, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft aan horecakoeling voor hotel en restaurant. Koelvitrines maar ook koelkasten en vrieskisten, speciale barkoeling en buffet koeling en alle benodigde accessoires voor horeca koeling.

Een koelvitrine voor iedere horeca inrichting

Ook wandkoeling, gebaksvitrines en wat hogere vitrines vindt u gewoon hier, bij ons. Hoge koelvitrines zijn vooral handig als u in de breedte niet al te veel plek heeft maar wel behoefte heeft aan de nodige koelcapaciteit. Bij ons kunt u echt alle kanten op. Letterlijk zelfs ook, want natuurlijk hebben wij ook verrijdbare koelvitrines. Mocht u bij het vinden van de perfecte koelvitrine voor uw horeca inrichting behoefte hebben aan gedegen advies, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Lees meer