Sateprikkers

Satéprikkers worden veel gebruikt in de professionele keuken en niet alleen voor saté. Aan een satéprikker, ook wel spies genoemd, kunt u allerlei stukjes vlees en groente prikken en ook spiesen van fruit worden veel gemaakt. Satéprikkers worden gebruikt in elke keuken, van patatzaak tot Aziatisch restaurant maar ook in de Italiaanse en de internationale keuken. Bij HorecaRama kunt u terecht voor satéprikkers in verschillende maten.

Sateprikkers

Verschillende maten satéprikkers

De satéprikkers van HorecaRama zijn gemaakt van roestvrijstaal en gaan dus lang mee. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen variërend van 20cm tot 35 cm. U kunt de satéprikkers per stuk bestellen maar er zijn ook sets van 12 stuks verkrijgbaar. Deze satéprikkers zijn voorzien van een oog aan de bovenzijde voor een betere grip en u kunt de satéprikkers desgewenst ook ophangen aan het oog. Daarnaast zijn er ook verschillende varianten satéprikkers van hout en bamboe verkrijgbaar die geschikt zijn als wegwerp stokjes.

Het presenteren van satéprikkers

Wilt u uw gasten op een verrassende manier een gerecht aan spiesen presenteren dan heeft u bij HorecaRama de keus uit twee verschillende spiesenhouders. De eerste set vormt een geheel dat u kunt neerzetten, gemaakt van roestvrijstaal. In de constructie kunnen twee satéprikkers worden opgehangen. Deze set wordt geleverd inclusief twee satéprikkers.

De tweede set is eveneens gemaakt van roestvrijstaal en kan worden bevestigd aan het bord. Deze set bestaat uit 6 spiesenhouders en 6 spiesen.

Satéprikkers en andere handige hulpmiddelen

Bij HorecaRama kunt u terecht voor al uw horecabenodigdheden. Handige accessoires voor uw keuken zijn naast de satéprikkers bijvoorbeeld een keukenrolhouder met zuigvoet, kookwekkers, thermometers of lekbakken en roosters. Wat u ook zoekt voor uw horecaonderneming, horecaspecialist HorecaRama heeft het! Kijk eens op uw gemak rond in de webwinkel en laat u verrassen door het brede assortiment.