Bordenrek

Bij HorecaRama vindt u een groot aanbod aan bordenrekken, voor elke keuken, voor uw cateringbedrijf en voor feesten, evenementen en bedrijfsrestaurants. Waar u ook uw gerechten wilt serveren, met behulp van de cateringbenodigdheden van HorecaRama vervoert u uw gerechten op de beste manier. Bordenrekken zijn geschikt voor het opbergen en/of het vervoeren van grote hoeveelheden borden, al dan niet inclusief de gerechten.

Bordenrek

Bordenrekken in soorten en maten

Bij HorecaRama vindt u verschillende lijnen waaronder de lijn Jackstone. Jackstone maakt verschillende bordenrekken die verrijdbaar zijn, aan de wand kunnen worden gemonteerd en tafelmodellen. Diverse extra’s zoals een wandbeugel voor het monteren van het tafelmodel aan de wand of een beschermhoes passend bij het bordenrek zijn eveneens verkrijgbaar. Behalve de Jackstone bordenrekken vindt u nog tal van andere bordenrekken, van groot tot klein. Met de grootste bordenrekken vervoert u meer dan 100 borden in één keer. Naast bordenrekken vindt u allerlei andere prodcuten voor de professionele catering, waaronder schalen en schotels, schenkkannen en wegwerp artikelen. Neem rustig een kijkje in de overzichtelijke webshop van HorecaRama.

Bordenrekken voor het vervoeren van borden

Bordenrekken zijn heel geschikt voor de professionele keuken. U ruimt snel en eenvoudig de borden op, of plaatst opgemaakte borden in het bordenrek. Bordenrekken werken ruimtebesparend. Het vervoeren van borden van de keuken naar een buffet bijvoorbeeld kan met behulp van een bordenrek. Onder verrijdbare bordenrekken zitten 4 zwenkwielen. De borden worden klemgezet door middel van een systeem dat bestaat uit een ondersteuning aan de onderkant en klemmen aan de bovenkant. Met behulp van de klemmen kan iedere gewenste afstand tussen de borden worden gecreëerd.

Bordenrek of transporteerwagen

Om volle borden te transporteren kunt u naast een bordenrek ook kiezen voor een transporteerwagen of een serveerwagen. In een transporteerwagen of serveerwagen zijn de opgemaakte borden beter zichtbaar dan op een bordenrek, het geheel heeft een betere uitstraling. Aan u de keus of u de voorkeur geeft aan het snel vervoeren van een grote hoeveelheid borden of het zichtbaar voor uw gasten vervoeren van mooi opgemaakte gerechten. Uw keuze zal uiteraard afhangen van uw wensen en behoeften.