GN schalen melamine

In de keuken wordt hard gewerkt en daarbij laat men weleens iets vallen. Als u kiest voor melamine schalen, dan kunt u eens een ongelukje hebben want melamine is vrijwel onverwoestbaar. Bij HorecaRama vindt u een groot assortiment aan melamine schalen, zowel in zwarte als in witte uitvoering. De afmetingen van de bakken zijn zeer divers en allemaal volgens de internationale stadaard. Wilt u professionele melamine kijk schalen dan naar het grote assortiment van HorecaRama.

GN schalen melamine

Malamine schalen en toepassingen

De melamine schalen ogen bijzonder mooi, zowel in de witte als in de zwarte uitvoering. U kunt alles wat u zoal wilt doen met de melamine schalen; ze zijn uiterst breukbestendig en bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen. U kunt er gerechten in voorbereiden, in bewaren, de melamine schalen kunnen worden gestapeld en zijn uiterst handig tijdens vervoer. Omdat de melamine schalen verkrijgbaar zijn in verschillende maten en uitvoeringen en een prima uitstraling hebben, zijn de bakken ook heel geschikt voor het serveren van gerechten.

Melamine: schalen en andere producten

Melamine kent veel voordelen: breukbestendig, bestand tegen koude en warmte en melamine heeft een mooie uitstraling. U vindt bij HorecaRama dan ook naast de melamine schalen veel andere artikelen gemaakt van melamine. Borden, bekers en dienbladen, opscheplepels en tal van andere producten. U kunt uw melamine schalen dus goed combineren met andere producten van melamine zodat uw keuken maar ook uw tafels en buffet een perfecte uitstraling krijgen.

Melamine schalen en ander keukengerei

Het aanbod aan benodigdheden voor uw professionele keuken en andere vertrekken van uw horecaonderneming is bij HorecaRama bijzonder groot. U vindt werkelijk alles wat u nodig heeft, van melamine schalen tot opbergrekken, speciaal op gastronormbakken afgestemde serveerwagens en tal van andere producten van melamine. Tevens vindt u roestvrijstalen gastronormbakken in een budget uitvoering, standaard uitvoering, en hoogwaardige a-kwaliteit uitvoering. Ga voor een uitgebreid aanbod aan melamine schalen in GN maten en andere producten voor uw horecaonderneming naar HorecaRama.