IJsschepperbakken

Voor het bewaren van vers ijs zoals sorbetijs heeft u ijsschepperbakken nodig. Bij HorecaRama kunt u terecht voor al uw benodigdheden op het gebied van ijs waaronder een flink aantal verschillende ijsschepperbakken. Er zijn ijsschepperbakken voor aan de muur, inbouw bakken of losse bakken. U kunt een ijsschepperbak met deksel aanschaffen en ook losse deksels voor ijsschepperbakken vindt u bij HorecaRama, uw horecaspecialist.

IJsschepperbakken

De ijsschepperbakken van HorecaRama

Een ijsschepperbak voor aan de muur, gemaakt van roestvrijstaal vindt u in het assortiment ijsschepperbakken van HorecaRama. Deze uitvoering beschikt over waterafsluiting en afvoer zodat u de ijsknijper tussen het scheppen van verschillende smaken door kunt schoonmaken.

U kunt ook kiezen voor losse ijsschepperbakken voor het bewaren van uw huisgemaakte ijs, of plaats in deze bakken kant en klare ijsbakken van plastic. Verkrijgbaar met een inhoud van 5 tot 10,8 liter, met of zonder deksel en tevens is een losse deksel verkrijgbaar.

Inbouw en opbouw ijsschepperbakken

Speciaal voor het inbouwen of opbouwen heeft HorecaRama ook ijsschepperbakken in het assortiment. Deze inbouw varianten van de ijsschepperbakken zijn voorzien van watertoevoer en afvoer voor het schoonhouden van uw ijsknijper. Kijk naar het assortiment ijsschepperbakken van HorecaRama om tot de voor u beste keus te komen: losse bakken, inbouwbakken of opbouw ijsschepperbakken, al dan niet met deksel, watertoevoer en waterafvoer.

IJsschepperbakken en andere ijs benodigdheden

Als u regelmatig ijs bereidt en serveert dan heeft u verschillende ijs apparatuur en accessoires nodig. Alles wat u nodig heeft vindt u bij HorecaRama: ijsschepperbakken, ijshoornhouders, ijsknijpers en ijscoupes. Wilt u zelfgemaakt sorbetijs bewaren en serveren in ijsschepperbakken kijk dan eens naar de sorbetiere speciaal voor het maken van sorbetijs. Ook andere artikelen zoals een ijsblokjesmachine, ijsblokjesemmer of een ijscrusher vindt u bij HorecaRama, uw horecaspecialist voor een totaal aanbod horecabenodigdheden.