Warmhoudlamp

In de horeca dienen tal van gerechten op temperatuur te worden gehouden. Met behulp van de apparatuur en accessoires van HorecaRama kunt u alle soorten voedsel en gerechten op de juiste temperatuur houden. Een groot assortiment warmhoudlampen, warmhoudplaten en andere voedselwarmers vindt u bij HorecaRama. Kijk eens bij de afdeling warmhoud spullen voor de horeca voor een warmhoudlamp, rechaud, cloche of warmhoudvitrine.

Warmhoudlamp

Een ruime keus uit warmhoudlampen

Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een warmhoudlamp. Ook mooie modellen warmhoudlamp die u boven een buffet kunt hangen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de warmhoudlamp gemaakt van aluminium met een kleur van koper. Deze warmhoudlamp geeft een doordringende hitte af zonder dat de te warmen saus zal stollen. Bijpassende warmtelampen voor de warmhoudlamp schaft u eveneens aan bij HorecaRama. U heeft een grote keus uit warmhoudlampen die hoog of laag zijn, in hoogte verstelbaar en in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Warmhoudlamp of voedselwarmer

Naast het grote assortiment warmhoudlampen kunt u bij HorecaRama ook terecht voor een ruime keus uit voedselwarmers. Gemaakt van roestvrijstaal en beschikbaar in verschillende afmetingen. De voedselwarmer werkt middels infrarood technologie waardoor gerechten niet uitdrogen of verkleuren. Zowel warmhoudlampen, voedselwarmers maar ook warmhoudplaten vindt u bij HorecaRama in een flink assortiment passend bij uw inrichting en smaak.

Warmhoudplaten en warmhoudlampen

Sommige gerechten zult u willen verwarmen met behulp van een warmhoudlamp, terwijl andere gerechten beter kunnen worden verwarmd op een warmhoudplaat. Net als voor de warmhoudlampen treft u bij HorecaRama ook een groot assortiment warmhoudplaten. Sommige platen zijn ook voorzien van een warmhoudlamp zodat u zowel van onder als van boven warmte kunt brengen in het gerecht. Ook voor het warmhouden van borden in warmhoudkasten alvorens het serveren van gerechten bent u bij HorecaRama aan het juiste adres.