Gastro M 650

Voor de middelgrote keuken is de Gastro M 650 serie een zeer geschikte kooklijn. Iets groter dan de Gastro M 600 serie en een ruimte keuze uit allerlei apparatuur en accessoires. Kies uit verschillende bakplaten, kookplaten, fornuizen en andere benodigdheden en richt de keuken in zoals u dat wilt. Natuurlijk kunt u Gastro M 650 apparatuur combineren met de apparatuur uit de andere Gastro M series. De apparatuur uit de Gastro M 650 serie heeft een diepte van 65 cm en is zeer professioneel uitgevoerd zodat u zeker bent van een hoge kwaliteit en lange levensduur.

Gastro M 650

Apparatuur uit de Gastro M 650 serie

Tot de kooklijn van Gastro M 650 behoren verschillende bakplaten, zowel voor gebruik op gas als voor elektrisch. Bakplaten met glas oppervlak en gegroefd oppervlak waarbij de grotere bakplaten beschikken over twee zones die los van elkaar kunnen worden bediend. Aan de ene kant warm houden en aan de andere kant bakken, of bakken bij hoge én lage temperaturen tegelijk. Ook de friteuses uit de Gastro M 650 zijn beschikbaar in een uitvoering voor gas of elektra en zijn voorzien van een aftapkraan, kruimelvanger en frituurmand. Alle apparatuur uit de Gastro M 650 kooklijn zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrijstaal.

Gasfornuizen Gastro M 650

De gasfornuizen uit de Gastro M 650 kooklijn zijn voorzien van 2, 4 of 6 branders. De tafelmodellen zijn geschikt voor plaatsing op een onderstel, een werkbank of op een onderkast. Verschillende modellen gasfornuis Gastro M 650 zijn voorzien van een oven of onderkast. Ook bijpassende deuren voor de onderkast zijn verkrijgbaar bij HorecaRama. Handig voor het opbergen van potten en pannen en andere accessoires voor bij het koken. De fornuizen zijn mooi vormgegeven en gemaakt van hoogwaardige materialen voor een lange levensduur.

Richt uw keuken in met professionele apparatuur

Kies bij HorecaRama uit een groot aantal kwaliteitsmerken waaronder Gastro M 650, de kleinere versie Gastro M 600 of Gastro M 700 voor grote en drukke horeca keukens. De kooklijn Gastro M 650 is zeer compleet met een ruime keuze uit bakplaten, fornuizen, friteuses en ook bijzondere apparatuur zoals een lavasteengrill of een pasta kookapparaat. Voor de volledige inrichting van uw professionele keuken gaat u naar HorecaRama.