Horeca schaal en schelpdieren servies

Voor veel van uw gasten zal het eten van schaal en schelpdieren een feestelijke gebeurtenis zijn. Immers, thuis eet men dat doorgaans niet vaak. Geef uw gasten dat extra feestelijke gevoel door uw schaal en schelpdieren te serveren op speciaal daarvoor ontworpen schaal en schelpdieren servies. HorecaRama heeft verschillende servies onderdelen die daarvoor bijzonder aantrekkelijk zijn. U vindt bij HorecaRama verschillende slakkenschaaltjes, oestermessen en kreeftentangen maar ook bijvoorbeeld sint-jakobsschelpen ter decoratie van het gerecht of van de tafel.

Horeca schaal en schelpdieren servies

Horeca schaal en schelpdieren servies: slakkenschaaltjes

Het opdienen van slakken wordt aantrekkelijk en eenvoudig door een slakkenschaaltje te gebruiken. HorecaRama biedt bij de afdeling horeca schaal en schelpdieren servies daarvoor verschillende mogelijkheden. Een slakkenbordje van roestvrijstaal is beschikbaar in twee varianten: geschikt voor 6 of voor 12 stuks. Het slakkenschaaltje van wit porselein is eveneens beschikbaar in deze twee varianten en heeft twee kleine handgrepen. Deze schaaltjes zijn ook geschikt voor in de oven om de slakken bijvoorbeeld met kruidenboter te bereiden. Uiteraard vindt u bij HorecaRama ook een speciaal slakkenvorkje en een slakkentang.

Horeca schaal en schelpdieren servies: oesters en kreeften

Het eten van oesters en kreeften vraagt om speciaal bestek en servies. U vindt alles wat u daarvoor nodig heeft bij HorecaRama bij de afdeling horeca schaal en schelpdieren servies.

Een kreeftentang van roestvrijstaal, verkrijgbaar met of zonder pincet, is onontbeerlijk bij het eten van een kreeft. De kreeftentangen zijn bijzonder leuk uitgevoerd: in de vorm van een kreeftenschaar. Dit zullen uw gasten zeker weten te waarderen. Andere artikelen horeca schaal en schelpdieren servies zijn een oestermes in verschillende uitvoeringen, oestervorkje en een kreeftenhaakje. Voor al uw benodigdheden op het gebied van horeca schaal en schelpdieren servies gaat u naar HorecaRama.

Horeca schaal en schelpdieren servies en ander serviesgoed

Om uw hotel en restaurant zo aantrekkelijk mogelijk in te richten is eenheid een belangrijke factor. Combineer daarom uw keuze uit het horeca schaal en schelpdieren servies met andere soortgelijke horeca servies van HorecaRama. Kiest u voor porseleinen horeca schaal en schelpdieren servies dan laat dit zich mooi combineren met ander servies van porselein. Kijk ook eens naar het uitgebreide assortiment aan bestek en bestekseries.