Open Quartz oven

Op deze pagina ziet u al onze Open Quartz ovens. Deze producten kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld tosti's te bereiden, brood te roosteren of gerechten te gratineren. Er zijn modellen met 1 verdieping, maar er zijn ook Quartz toasters met twee verschillende ruimtes. Deze kunnen vaak afzonderlijk van elkaar worden ingesteld. Hierdoor kunt u er ook voor kiezen om slechts 1 ruimte te gebruiken of verschillende temperaturen in te stellen.

Open Quartz oven

Open Quartz ovens voor de horeca

Een open Quartz oven is erg eenvoudig te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een tosti in de bijbehorende klemmen plaatsen en deze vervolgens in de Quartz oven leggen. Het controleren van de voortgang kan eenvoudig door de klem uit te nemen. De tijd is instelbaar door middel van de timer en de temperatuur kan worden ingesteld door middel van de thermostaat. Vaak heeft de Quartz oven een opvanglade aan de onderkant. Hier vallen de kruimels of andere resten in en deze lade kan eenvoudig worden geleegd en gereinigd. De open Quartz oven kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld brood te toasten of gerechten te gratineren. 

Quartz ovens van HorecaRama

De Quartz ovens uit ons assortiment zijn geproduceerd door bekende fabrikanten zoals Caterchef, Hendi, Saro, Bartscher etc. en geschikt voor intensief horeca gebruik. De producten zijn zeer snel leverbaar, vaak al binnen 1 a 2 dagen en u ontvangt in ieder geval 1 jaar garantie. Mocht u bepaalde onderdelen nodig hebben van een van onze Quartz ovens, is dat vaak ook mogelijk. 

Apparatuur om tosti's te maken

Het is mogelijk tosti's te maken met de Open Quartz ovens op deze pagina. Naast deze producten, hebben wij ook een speciale categorie met tosti apparaten. Hier zijn twee verschillende modellen te zien; Tosti apparaten met sleuven en Tosti ijzers. Met deze producten kunt u eenvoudig en snel de lekkerste tosti's serveren aan uw gasten.