Rookoven

Het gebruik van een rookoven brengt een typische smaak aan uw gerechten. In een rookoven kunt u allerlei voedsel roken: paling, zalm en makreel, vleessoorten zoals fazant en duif maar ook groenten kunt u roken. In een rookoven kan men doorgaans zowel warm als koud roken. HorecaRama heeft verschillende rookovens in het assortiment en ook voor de benodigde accessoires voor de professionele rookoven vindt u bij HorecaRama een ruim assortiment.

Rookoven

Rookovens voor de professionele keuken

Bij HorecaRama vindt u verschillende rookovens in het assortiment, geschikt voor professioneel gebruik in de horeca. Kijk bijvoorbeeld naar de rookoven gemaakt van roestvrijstaal. Deze professionele rookoven kan volledig worden gesloten waardoor alle rook en vocht binnen in de oven blijft. In deze rookoven kunt u verschillende soorten vlees en vis bereiden waaronder ook schaaldieren en gevogelte. Compleet geleverd met forellenroosters en gewone roosters. Neem voor dit, en andere producten zoals een magnetron of heteluchtoven, rustig een kijkje in het uitgebreide assortiment van HorecaRama.

Ruime keuze uit rookovens

U kunt ook kiezen voor een rookoven die wordt bediend met behulp van een elektrisch houtskool systeem. Deze rookoven biedt een zeer regelmatige en unieke rook kwaliteit. Eveneens geleverd inclusief rooster en voorzien van deksel. Ook een rookoven die wordt verhit door middel van spiritusbranders behoort tot de mogelijkheden. Naast de verschillende soorten rookovens hebben wij ook een groot assortiment horeca ovens, combisteamers en magnetrons. 

Accessoires voor de rookoven

Voor de rookoven zijn verschillende accessoires nodig welke u vindt in het assortiment van HorecaRama. Een motmengsel of rookmot ter bevordering van het roken bijvoorbeeld. Rookkruiden en rookzout brengen extra smaak aan uw gerookte gerechten en vindt u eveneens in het assortiment accessoires voor de rookoven. Kijk voor alle mogelijkheden voor de aanschaf van een professionele oven waaronder een rookoven naar het assortiment professionele ovens bij HorecaRama.