Keukenschaar

Naast professioneel snijwerk vraagt de horeca keuken ook om knipwerk waarvoor u een professionele keukenschaar nodig heeft. HorecaRama heeft verschillende horeca scharen in het assortiment. Tot het assortiment behoren gewone keukenscharen voor het moeiteloos openknippen van bijvoorbeeld verpakkingen maar ook horeca scharen voor bijzondere toepassingen. Onder de horeca scharen met een bijzondere toepassing behoren de wildschaar en de kruidenschaar, beide verkrijgbaar bij HorecaRama. Kijk naar het grote assortiment messen en slijpers van HorecaRama waaronder horeca scharen.

Keukenschaar

Een professionele horeca keuken schaar

Voor het moeiteloos knippen van onder meer plastic en karton vindt u bij HorecaRama verschillende horeca keuken scharen. Kies bijvoorbeeld voor een keukenschaar van het gerenommeerde merk Wüsthof. U bent dan zeker van een keukenschaar van hoge kwaliteit. U vindt ook andere horeca scharen in het assortiment, van roestvrijstaal met handgrepen van kunststof, in verschillende kleurstellingen. Voor het slijpen van messen en scharen vindt u bij HorecaRama ook verschillende uitvoeringen van messenslijpers, zowel handmatige als elektrische.

Horeca kruiden schaar en wildschaar

Speciaal voor het knippen van kruiden vindt u bij HorecaRama een horeca kruiden schaar van roestvrijstaal. Deze kruidenschaar is gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van 5 bladen waardoor u snel en eenvoudig verschillende kruiden kunt knippen.

De wildschaar van HorecaRama is een professionele keukenschaar voor het portioneren van wild en gevogelte. U knipt moeiteloos door de stevigste stukken vlees.

HorecaRama voor uw horeca scharen en messen

Alles op het gebied van snijwerk, knipwerk en het slijpen van messen vindt u bij HorecaRama. Een groot aanbod aan horeca messen zoals vleesmessen en groentemessen maar ook bijzondere exemplaren zoals oestermessen en een kruidenschaar. Stel uw eigen messenset samen of kies voor een volledige messenset in foedraal of blok of kijk eens naar de uitgebreide kokskoffer. Ga voor uw keukenschaar en horeca messen naar HorecaRama.