Taartring

Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van alle benodigdheden voor het maken van gebak. Een taartring in veel verschillende soorten en maten, bakvormen en bijvoorbeeld een beslagkom. Met een taartring kunt u gemakkelijk eenpersoonstaartjes maken, zowel hartige als zoete heerlijkheden. De taartring is verkrijgbaar in verschillende modellen waaronder taartringen met hoge rand en met lage rand. Kijk bij de afdeling patisserie van HorecaRama voor de aanschaf van een taartring en tal van andere leuke, nuttige en speciale benodigdheden voor het bereiden van gebak.

Taartring

Grote keus uit taartringen

Bij HorecaRama heeft u een grote keus uit taartringen voor het maken van heerlijk gebak. Een taartring gemaakt van roestvrijstaal bijvoorbeeld, voor het maken van eenpersoonstaartjes in verschillende uitvoeringen: rond, ovaal, rechthoekig en vierkant. De ronde taartringen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters: 18, 20, 22, 24, en 26cm. Ook de vierkante taartring kunt u bestellen in verschillende grootte. Kijk ook naar de extra ondiepe taartringen voor het maken van mooie gladde korst.

Taartringen in andere uitvoeringen

Taartringen in kleine taartvormpjes zijn eveneens verkrijgbaar. Kijk onder meer naar antikleef taartvormpjes voor mini taartjes. Ook taartringen met gekartelde rand geven een speciaal effect: mooi geribbelde zijkanten. Ook zijn speciale flanringen verkrijgbaar, in verschillende afmetingen, speciaal voor het bereiden van een overheerlijke flan. Alle producten van HorecaRama zijn gemaakt van hoogstaande materialen en speciaal geschikt voor gebruik in de professionele horeca omgeving.

Alles voor gebak

Bij HorecaRama heeft u bij de afdeling patisserie een gevarieerde keuze uit artikelen voor het maken van gebak. Bakvormen en taartringen, speciale mousse ringen of een taartenstandaard voor het aantrekkelijk etaleren van uw gebak. Zoekt u een speciale taartring zoals chocoladevormen? HorecaRama heeft het. Verder vindt u naast het grote assortiment taartringen ook zaken als deegrollers, een slagroomspuit, een spuitzak of een garde.