Voedselbakken

Heeft u voedselbakken nodig ga dan naar HorecaRama. U vindt een groot aantal voedselbakken in het assortiment van HorecaRama voor het bewaren van allerlei verschillende soorten voedsel. De variëteit is groot en u vindt altijd wat u zoekt. Verschillende uitvoeringen van de gamel bijvoorbeeld, een afsluitbaar keteltje dat vroeger werd gebruikt door soldaten. Verder vindt u onder meer voedselbakken van kunststof, met of zonder deksel, voorraadcontainers of eierbewaardozen. Ga voor al uw voedselbakken naar HorecaRama.

Voedselbakken

De voedselbakken van HorecaRama

Een grote voedselbak is de voedselcontainer, bij HorecaRama in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De voedselbak in de vorm van een container is gemaakt van kunststof, en beschikbaar in veel verschillende maten met een inhoud variërend van 38 liter tot 208 liter. U kunt voor elke maat van de voedselcontainer een deksel bijbestellen en voor sommige maten ook een schuifdeksel, een trechterdeksel of een klapdeksel. Er is ook een “dolly” beschikbaar: een trolley met wielen waarop u uw voedselcontainer plaatst en kunt verrijden. Een ander voorbeeld van de voedselbak is de voorraadcontainer. Deze voedselbak is verrijdbaar en in meerdere afmetingen beschikbaar.

Voedselbakken: de gamel

De gamel werd vroeger als voedselbak gebruikt door soldaten. Bij HorecaRama vindt u meerdere uitvoeringen van de gamel, omdat dit soort voedselbakken bijzonder geschikt is voor het opbergen van voedsel. Kies bijvoorbeeld voor de gamel gemaakt van roestvrijstaal. Een dubbelwandige voedselbak met luchtdichte deksel en zware handgrepen verkrijgbaar in drie afmetingen. U kunt ook kiezen voor de verzwaarde uitvoering van de gamel. Deze voedselbak is beschikbaar in vier groottes en afsluitbaar met 6 klemmen.

Voedselbakken en andere bakken

Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van alle bakken die u nodig heeft in de professionele keuken. Vleesbakken voor het vlees, en de reguliere voedselbakken voor het bewaren van droog voedsel. Tevens zijn veel voedselbakken ook geschikt voor in de diepvries en koeling. U vindt ook GN voedseldozen voor het luchtdicht opbergen van producten. Ook voedselbakken voor serveren aan tafel of buffet vindt u bij HorecaRama.