Horeca voorlader vaatwasser

Als u een Horeca voorlader vaatwasser wilt aanschaffen dan heeft u bij HorecaRama de keuze uit tientallen professionele horeca vaatwasmachines die aan de voorkant ingeladen kunnen worden. Professionele vaatwassers van bekende merken, grote en kleinere vaatwassers en horeca vaatwasmachines met een zeer korte wastijd. De voorlader vaatwassers van HorecaRama zijn afgestemd op gebruik in de horeca: professioneel uitgevoerd en gemaakt van de beste materialen zodat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit en lange levensduur. Ook voor accessoires en uitbreiding van uw horeca vaatwasmachine zoals voorspoeltafels, spoelroosters, doseerpompen of aanvoertafels bent u bij HorecaRama aan het goede adres.

Horeca voorlader vaatwasser

Verschillende modellen horeca voorlader vaatwasmachines

Bekende merken voor professionele horeca vaatwasmachines zijn onder andere Hobart, Saro, Gastro M, Elettrobar en Bartscher. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit deze en andere bekende merken voor de aanschaf van een horeca voorlader vaatwasmachine. Kies op grootte, waterverbruik of capaciteit per uur. Bepaalde modellen van de vaatwasser nemen slechts enkele minuten om de vaatwas te doen, zodat deze bijzonder geschikt zijn voor hotels en restaurants met een grote doorloop. In de webshop van HorecaRama kunt u alle modellen horeca vaatwasmachines met elkaar vergelijken en zo uw keuze maken. Ook voor bijbehorende accessoires vindt u een uitgebreid assortiment.

Voorbeelden horeca vaatwasmachine

De professionele vaatwasser is een horeca vaatwasmachine van het bekende merk Modular, in een uitvoering speciaal voor borden is verkrijgbaar bij HorecaRama. De vaatwasmachine is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal 18/10 en staat garant voor een lange levensduur en is geschikt voor gebruik in de horeca. Geschikt voor borden met een maximale hoogte van 34 cm, voorzien van veiligheidsschakelaar en automatische was cyclus. Deze horeca vaatwasser voorlader wordt geleverd met een universeelkorf, bordenkorf en bestekbekers. Een ander voorbeeld: de voorlader vaatwassers van Elettrobar, in de uitvoering “Fast”. Deze horeca vaatwasmachines zijn eveneens gemaakt van roestvrijstaal 18/10 en zeer compleet uitgevoerd. Een wasbeurt kost slechts 90 of 150 seconden. Kijk voor deze professionele vaatwasser en vele andere mogelijkheden naar het ruime assortiment van HorecaRama.

Horeca vaatwasmachines en accessoires

Voor de Horeca vaatwasser voorladers zijn bij HorecaRama allerlei accessoires te bestellen. Vaatwas korven en bestekkorven, afvoerslangen en waterontharder. Ook uitbreiding voor horeca vaatwasmachine zoals horeca spoeltafels en horeca aanvoertafels of een onderstel voor vaatwasmachine. Is een voorlader te klein? Bekijk dan eens de andere modellen horeca vaatwassers die groter zijn om er een te vinden die aansluit op uw wensen.