Thermobox

Een thermobox is zeer geschikt voor het vervoeren van warme of koude gerechten. Met behulp van een thermobox brengt u de maaltijden naar uw gasten thuis of op kantoor. Er zijn thermoboxen speciaal voor warme maaltijden en voor maaltijden die koel moeten blijven of bevroren. Bij HorecaRama heeft u een brede keus uit thermoboxen in verschillende maten en ook voor accessoires zoals koelelementen of een trolley om uw thermoboxen te vervoeren kunt u terecht bij horecaspecialist HorecaRama.

Thermobox

Thermoboxen voor warme gerechten en koude gerechten

De thermobox basic is verkrijgbaar in verschillende maten, van 21 liter tot 61 liter inhoud. De boxen zijn sterk, licht en er is plaats voor drie 1/3 GN bakken. Andere modellen zijn de thermobox Deluxe en thermobox Eco. Voor extra koeling onderweg kunt u de thermobox uitbreiden met een koel-unit houder die los verkrijgbaar is. U kunt ook kiezen voor een speciale pizza thermobox of een thermobox speciaal voor vries transport. De thermoboxen zijn stapelbaar. Het assortiment thermoboxen van HorecaRama is zeer uitgebreid.

Accessoires voor de thermobox

Bij HorecaRama kunt u ook terecht voor verschillende extra’s om het gebruik van uw thermobox nog verder te vergemakkelijken of uit te breiden. Zo is er een gastronoom bakken houder in de vorm van een inzetraam verkrijgbaar. Met behulp van de gastronoom bakken houder plaatst u de gastronoom bakken eenvoudig in de thermobox. Diverse uitvoeringen van koel-units of een trolley om uw thermoboxen mee te vervoeren zijn eveneens verkrijgbaar.

Thermoboxen en andere cateringbenodigdheden

Wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment professionele thermoboxen, ga dan naar HorecaRama. Ook voor accessoires voor de thermoboxen en andere cateringbenodigdheden: schalen en schotels, een bordenrek, broodmand, serveerplateau, fruithouders of een regaalwagen, u vindt het bij HorecaRama, de horeca- en cateringspecialist.