Elektrische friteuse 400 Volt

Voor een professionele horeca friteuse op 400 Volt bent u bij HorecaRama aan het juiste adres! Een friteuse op krachtstroom (400 Volt) is het perfecte item voor iedere horecagelegenheid waar veel gefrituurde producten geserveerd worden. Onze krachtstroom friteuses zijn geproduceerd door bekende gerenommeerde merken en zijn geschikt voor professioneel gebruik! Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar zoals; met 1 kuip, dubbele kuip en tafel- en staande modellen.

Elektrische friteuse 400 Volt

Horeca friteuses met 400 Volt

Horeca friteuses met een 400 Volt aansluiting zijn echte krachtpatsers en onmisbaar wanneer er veel gefrituurde producten geserveerd moeten worden. Een friteuse op 400 volt is sneller op de gewenste temperatuur dan een 230 Volt model. Als er bijvoorbeeld bevroren producten in de frituur gaan daalt de temperatuur, bij een 400 Volt friteuse is de ingestelde temperatuur weer snel bereikt waardoor uw product eerder klaar is om geserveerd te worden. Hierdoor kunt u vooral op drukke momenten uw gasten goed van dienst zijn! De 400 Volt friteuses worden over het algemeen zonder stekker geleverd, dit komt omdat de friteuses voor heel Europa gemaakt worden en de aansluitingen verschillend kunnen zijn. Friteuses op krachtstroom hebben een 16 Ampère, 32 Ampère of Perilex stekker nodig. Weet u niet welke aansluiting u moet hebben? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. U kunt zelf een elektricien benaderen om een stekker aan uw friteuse te maken, maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen. 

Friteuses op 400 Volt van HorecaRama

Wij hebben een enorm assortiment friteuses op 400 Volt. De kleinste varianten hebben een enkele kuip en 8 liter inhoud. Er zijn ook veel modellen met 9 of 10 liter inhoud verkrijgbaar. Vaak heeft een friteuse met een krachtstroom aansluiting een dubbele kuip. Deze hebben wij vanaf een inhoud van 2x 8 liter tot maar liefst 2x 20 liter! Zoekt u een bakkerij of oliebollen friteuse? Ook deze kunt u in ons assortiment vinden in veel verschillende soorten, tot wel 35 liter! Onze friteuses met 400 Volt aansluiting zijn daarnaast verkrijgbaar als tafelmodel, maar ook als staande modellen met een onderkast. De tafelmodellen kunnen bijvoorbeeld worden ingebouwd, op een werktafel of werkbank geplaatst worden of op een los onderstel worden geplaatst.

Uw 400 Volt Friteuse onderhouden

Net zoals met al uw andere horeca apparatuur, is het van belang ook de friteuse goed te onderhouden. Vaak worden friteuses veel en intensief gebruikt, door deze goed te onderhouden en reinigen gaan deze een stuk langer mee! De meeste professionele friteuses hebben een aftapkraan. Hiermee kunt u eenvoudig het oude frituurvet uit de friteuse laten stromen. Vang het vet op met een emmer, fles, bakje of ander voorwerp waar u het vet mee kunt opvangen en vervolgens op de juiste manier kunt verwerken. Verwijder vervolgens het achtergebleven vet met keukenpapier. Is al het vet uit de kuip van de friteuse verwijderd? Dan is het nu tijd voor een doek of spons en wat sop om de achtergebleven frituur resten te verwijderen en de friteuse weer te laten blinken. Het kan wel eens voorkomen dat de olie erg is aangebakken en deze niet weggehaald kan worden met alleen wat water, sop en een spons. U kunt dan ook de friteuse vullen met water en schoonmaakmiddel (soda of schoonmaaktablet). Laat de friteuse vervolgens opwarmen tot 80 a 90 graden maximaal en laat het schoonmaakmiddel even inwerken. Vervolgens laat u het water uit de friteuse weer leeglopen en kunt u de binnenkant van de friteuse reinigen. 

Accessoires voor de friteuse

Naast de professionele horeca friteuses op deze pagina, hebben wij ook een breed assortiment benodigdheden die van pas komen tijdens het frituren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: frituurscheppen, friet lekbakken en frituurmanden. Ook als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe frituurmand voor uw friteuse kunnen wij u vaak van dienst zijn. Is het een merk friteuse dat wij in het assortiment hebben? Dan is de kans erg groot dat hier ook losse manden van geleverd kunnen worden. 
Heeft u vragen over onze Horeca friteuses op 400 Volt, of over onze andere producten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!