Drank dispenser

Uw gasten bedient u snel en gemakkelijk met een drank dispenser, een ideale toevoeging voor uw bar, restaurant, kantine of op een evenement. HorecaRama heeft een ruim aanbod aan drank dispensers, zowel voor warme als voor koude dranken. Een drank dispenser geeft u de mogelijkheid grotere hoeveelheden dranken in voorraad te hebben die u direct kunt uitschenken. Er zijn veel mogelijkheden. Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft, neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Drank dispenser voor koude dranken

HorecaRama heeft een breed assortiment drank dispensers speciaal voor gekoelde dranken. De verschillende modellen zijn uitgerust met een lekbak en tapkraan en de elektrische modellen drank dispenser hebben een aan/uit knop, een automatische thermostaat en zijn voorzien van roerwerk. Een voorbeeld hiervan is de witte drankdispenser Carolla.

Drank dispenser voor warme dranken

Bij warme dranken wordt er al snel gedacht aan koffie en thee. Echter zijn er ook vele andere mogelijkheden die u klanten of bezoekers kunt bieden. Denk bijvoorbeeld aan een warme chocolademelk dispenser, of een glühwein dispenser. Dit zijn producten die in de winter enorm populair zijn. U kunt bij HorecaRama niet alleen terecht voor de beste merken maar bijvoorbeeld ook voor een drank dispenser die modern oogt en een mooie toevoeging is voor uw inrichting: een luxueuze drank dispenser met zware houten standaard of juist een dispenser met een modern ogende grote transparante acryl container.

Lees meer