Drank dispenser

Uw gasten bedient u snel en gemakkelijk met een drank dispenser, een ideale toevoeging voor uw bar, restaurant, kantine of op een evenement. HorecaRama heeft een ruim aanbod aan drank dispensers, zowel voor warme als voor koude dranken. Een drank dispenser geeft u de mogelijkheid grotere hoeveelheden dranken in voorraad te hebben die u direct kunt uitschenken. Er zijn veel mogelijkheden. Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft, neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Drank dispenser

Drank dispenser voor koude dranken

HorecaRama heeft een breed assortiment drank dispensers speciaal voor gekoelde dranken. De verschillende modellen zijn uitgerust met een lekbak en tapkraan en de elektrische modellen drank dispenser hebben een aan/uit knop, een automatische thermostaat en zijn voorzien van roerwerk. Een voorbeeld hiervan is de witte drankdispenser Carolla.
Deze drankdispenser gebruikt men ook veel in sportscholen of kantines om lekkere verfrissende dranken aan te bieden. De dispenser kan op de bar geplaatst worden zodat de gasten de koele drank goed kunnen zien.

Ook hebben wij speciale tafel biertaps in het assortiment. Deze taps zijn ideaal voor kroegen en cafés. Gasten kunnen in één keer 3 of 5 liter bier bestellen en krijgen dit dan in hun eigen tap op tafel geserveerd, waarmee zij eenvoudig het eigen bier kunnen tappen. De buitenkant van de biertap is gemaakt van plexiglas waardoor de inhoud goed zichtbaar is. Als een tafel eenmaal een eigen tap heeft besteld zullen andere tafels snel volgen! Deze drankdispensers
Er zijn ook diverse goedkope drankdispensers verkrijgbaar die bijvoorbeeld op een feestje gebruikt kunnen worden. De gewenste dranken kunnen van tevoren gemaakt worden en vervolgens worden gepresenteerd in de drankendispenser. Moeten deze drankjes koud geserveerd worden? Vul de drankdispenser dan met een laagje ijsblokjes!

Drank dispenser voor warme dranken

Bij warme dranken wordt er al snel gedacht aan koffie en thee. Echter zijn er ook vele andere mogelijkheden die u klanten of bezoekers kunt bieden. Denk bijvoorbeeld aan een warme chocolademelk dispenser, of een glühwein dispenser. Dit zijn producten die in de winter enorm populair zijn. U kunt bij HorecaRama niet alleen terecht voor de beste merken maar bijvoorbeeld ook voor een drank dispenser die modern oogt en een mooie toevoeging is voor uw inrichting: een luxueuze drank dispenser met zware houten standaard of juist een dispenser met een modern ogende grote transparante acryl container.
De warme dranken dispensers zijn vaak verkrijgbaar met roermechanisme aan de binnenkant voor het langer goed houden van de drank. Dit is bijvoorbeeld noodzakelijk bij warme chocolademelk. Voor bijvoorbeeld Glühwein, thee of koffie is dit niet nodig en kan er bijvoorbeeld een geïsoleerde dranken ketel gebruikt worden. Voor sommige modellen zijn ook bijbehorende kopjeswarmers verkrijgbaar. Door hier gebruik van te maken blijft de inhoud in de kopjes extra lang warm!

Drankdispensers en andere horecabenodigdheden

Naast alle verschillende drankdispensers voor de horeca bent u bij HorecaRama ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld voedseldispensers, kopjeswarmhouders, barkoelingen en alle andere horecabenodigdheden. Kunt u een product niet vinden of heeft u vragen over een bepaald product? Laat het ons gerust weten en wij helpen u graag verder!

 

Vraag en antwoord over Drank dispensers:


Voor welke dranken is een drank dispenser geschikt?

Er zijn verschillende soorten drank dispensers verkrijgbaar en voor bijna iedere soort drank is er wel een dispenser beschikbaar. Er zijn drank dispensers voor gekoelde dranken, maar ook voor warme dranken zoals warme chocolademelk, koffie of glühwijn. Hier kunt u alle verschillende modellen bekijken en eventueel selecteren op dranksoort.

Hoeveel liter inhoud heeft een drankdispenser?

Drank dispensers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Onze kleinste modellen hebben een inhoud van 2 á 3 liter, de grootste dispensers hebben een inhoud van maar liefst 40 liter! De chocolademelk dispensers hebben vaak een wat kleinere inhoud tot ongeveer 10 liter.

Hoe werkt een warme chocolademelk dispenser?

Chocolade melk dispensers zijn erg eenvoudig te gebruiken. Bij de meeste modellen gaat de chocolademelk reeds voorverwarmd in het apparaat en dankzij het draaimechanisme blijft de substantie lang goed en lekker!