Keukentang

HorecaRama heeft een groot aanbod aan keukentangen die u kunt gebruiken bij de voedselbereiding of geschikt zijn voor het opscheppen van gerechten. U vindt bij HorecaRama ook een ruime keus uit serveertangen voor allerlei verschillende gerechten. Grote keukentangen, kleine keukentangen of een bijzonder vormgegeven tang, wat u ook zoekt voor uw horecagelegenheid, HorecaRama heeft het.

Keukentang

Allerlei soorten keukentangen

Bij het serveren van gerechten of onderdelen daarvan wordt vaak een keukentang gebruikt: een suikertangetje, een ijsblokjestang, een tang speciaal voor het opdienen van pasta. Ook in de keuken zijn allerlei verschillende keukentangen onontbeerlijk. HorecaRama heeft een breed assortiment keukentangen, in verschillende maten en gemaakt van verschillende materialen. Zo vindt u bijvoorbeeld ook een minitang of een bakspaan tang. De keukentangen zijn vaak voorzien van een gekleurde handgreep zodat u in de keuken snel kunt zien waarvoor welke keukentang wordt gebruikt. Zo voorkomt u dat een keukentang voor rauw vlees later wordt gebruikt voor al bereid vlees.

Keukentangen om gerechten te serveren

Serveertangen maken een belangrijk onderdeel uit van de keukentangen binnen de horeca. U wilt uw gasten op een hygiënische en aantrekkelijke manier gerechten aanbieden, bijvoorbeeld bij een buffet. HorecaRama heeft tal van serveertangen in het assortiment: serveertangen van roestvrijstaal met een gekleurd handvat in verschillende maten. Tot het assortiment behoren ook knijptangen, keukentangen speciaal voor spaghetti of voor het serveren van stukjes vlees.

Een keukentang als eetgereedschap

Bij het consumeren van schelp en schaaldieren wordt vaak gebruik gemaakt van een tang. HorecaRama heeft twee mooie tangen in de vorm van een kreeftenschaar in het assortiment, speciaal voor het eten van kreeft. Een van deze kreeften tangen is daarnaast voorzien van een pincet. Er is ook een slakkentang verkrijgbaar. Ga voor al uw keukentangen en voor andere accessoires zoals saté prikkers, kookwekkers, vleesvorken of thermometers naar HorecaRama.