Professioneel opbergrek

Met behulp van een professioneel opbergrek creëert u overzicht en orde in uw keuken en voorraadkast. Een professioneel opbergrek van HorecaRama is geschikt voor het opbergen van tal van producten zoals potten en pannen maar ook voor het opbergen van voedselvoorraden, reeds bereide gerechten en accessoires die u niet voortdurend nodig heeft zoals een aardappelmachine. Kijk naar het grote aanbod professionele opbergrekken van HorecaRama voor de inrichting van uw professionele keuken.

Professioneel opbergrek

Soorten opbergrekken voor professioneel gebruik

Een professioneel opbergrek moet stevig zijn, eventueel goed verplaatsbaar zijn en een overzichtelijke indeling hebben. De professionele opbergrekken van HorecaRama voldoen aan al uw eisen. Kies bijvoorbeeld voor een stellingkast van nikkel chroom gecoat staal. De schappen in dit opbergrek zijn in hoogte verstelbaar zodat u het opbergrek kunt aanpassen aan uw wensen. Een professioneel opbergrek dat in verschillende breedtematen verkrijgbaar is. Wilt u het opbergrek kunnen verplaatsen bestel dan de bijpassende wielen meteen mee.

Nog meer professionele opbergrekken

Bij HorecaRama vindt u tal van verschillende professionele opbergrekken, er is altijd een oplossing voorhanden. Een speciaal professioneel opbergrek voor in een hoek bijvoorbeeld, of een sterke eurostelling gemaakt van kunststof en bij uitstek geschikt voor intensief gebruik. Dit professionele opbergrek is bestand tegen vocht, zout en de meeste chemische stoffen en geschikt in koelruimtes en zelfs in vriescellen. Professioneel opbergrek standaard geleverd met 4 schappen waarvan 1 voorzien van afdekplaat.

Professioneel opbergrek voor cateringdoeleinden

Juist in de catering is veel opslagruimte nodig, ook gekoeld en in de diepvries. HorecaRama heeft tal van professionele opbergrekken speciaal voor cateringdoeleinden en diverse andere producten die zijn afgestemd op catering zoals cateringboxen, schalen en schotels voor catering en broodmanden, fruithouders en serveerwagens. Bovendien kunt u ook voor een RVS wandplank kiezen wanneer er geen ruimte is voor een volledig opbergrek. Professioneel voorraadrek of andere cateringartikelen nodig? Ga naar HorecaRama, uw horecaspecialist.