Keukenkraan

Bij de afdeling kranen van HorecaRama kunt u terecht voor allerlei soorten kranen voor gebruik in de horeca. Naast een uitgebreid assortiment voorspoeldouches en slanghaspels vindt u ook een gevarieerd assortiment keukenkranen. Hygiëne is in de horecakeuken van levensbelang en reiniging van apparatuur, bestek, kookgerei en andere zaken behoort dan ook tot de dagelijkse werkzaamheden. Het is dan prettig om over een geschikte keukenkraan te beschikken. Een keukenkraan die past bij uw werkzaamheden. Zo zal voor het wassen van de handen en andere kraan nodig zijn dan voor bijvoorbeeld het omwassen van grotere potten en pannen. Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van een professionele keukenkraan in tal van uitvoeringen.

Keukenkraan

Assortiment keukenkranen bij HorecaRama

Het assortiment keukenkranen bij HorecaRama bestaat uit meerdere modellen: tafelmodel keukenkraan of wandmodel, een enkele of dubbele kraan, de zogenaamde mengkraan. Wellicht zoekt u een keukenkraan die met de elleboog kan worden bediend voor extra veiligheid en hygiëne. Uiterst geschikt om te gebruiken als u met vers vlees aan het werk bent. Verder kunt u kiezen uit verschillende keukenkranen in de uitvoering als kolomkraan en varieert uiteraard ook het uiterlijk en de vormgeving van de kranen. Om een goed beeld te krijgen van de grote keuze die u heeft kunt u als u op zoek bent naar een keukenkraan het beste een kijkje nemen in de webshop van HorecaRama.

Alles voor de keuken

HorecaRama is dé horecagroothandel voor al uw horecabenodigdheden. Alles voor de keuken betekent ook echt alles voor de keuken. Van potten en pannen tot professionele kookapparatuur, messen en snijders, schoonmaakartikelen, een keukenkraan en tal van accessoires om de inrichting van uw keuken te optimaliseren. Bij HorecaRama kiest u uit honderden bekende merken voor de aanschaf van uw producten. Zo kunt u voor de aanschaf van een keukenkraan bijvoorbeeld kiezen voor het bekende merk Encore.