Suiker en melk set

Koffie en thee zijn veelgevraagde drankjes, zodat u uw tafels en bar daarop af wilt stemmen. Dit houdt vaak in dat u op de tafels suiker en melk setjes neer zet of aan de bar beschikt over suiker en melk setjes. Ook een melkopschuimer of een slagroomschaaltje horen bij het assortiment benodigdheden voor koffie en thee. Bent u op zoek naar leuke of handige suiker en melk setjes kijk dan eens naar het assortiment benodigdheden voor koffie en thee, waaronder suikerpotjes en melkpotjes, van HorecaRama.

Suiker en melk set

De suiker en melk set van HorecaRama

Mooi op uw tafels staat de koffieset voor melk en suiker. Deze set bestaat uit een dienblad met daarop een suiker en melkpotje. Het geheel is gemaakt van roestvrijstaal en wordt geleverd inclusief lepeltje voor de suiker. U kunt ook kiezen voor losse suiker en melk setjes, zodat u per gelegenheid kunt kiezen wat u op tafel wilt zetten. Kies bijvoorbeeld voor een melkschenker van glas. Dit melkpotje past goed bij het suikerpotje van glas waarmee uw gasten de suiker kunnen doseren door de suikerpot ondersteboven te houden. Deze suikerpot in de vorm van een strooier is beschikbaar in twee maten.

Bijzondere suiker en melk setjes

Wilt u iets bijzonders op uw buffet kijk dan eens naar de suikerpot in de vorm van een bol. Deze van roestvrijstalen gemaakte suikerklontjes houder is rond en is voorzien van een roltop. Eveneens apart is het suikerpotje in de vorm van een rekje, gemaakt van roestvrijstaal. Deze suikerpot houder is ook geschikt voor het serveren van een potje met geraspte kaas. U vindt bij HorecaRama verder nog een melkopschuimer, schaaltjes voor slagroom en suikerpotjes met uitsparing voor een lepeltje. Suiker en melk set nodig? Kijk naar het assortiment suiker en melk set van HorecaRama.

Melk en suiker setjes en andere benodigdheden

Voor de aankleding van uw tafels en buffet heeft u verschillende artikelen nodig zoals suiker en melk setjes, theepotten en koffiepotten maar ook koffiemachines, waterkokers of een espressoapparaat. Wat u ook nodig heeft op het gebied van koffie en thee, bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft, waaronder een flink assortiment suiker en melk setjes.