Bakwand

Een bakwand om te frituren wordt niet alleen gebruikt in horecaondernemingen die voornamelijk fastfood verkopen. Ook in andere restaurants is een bakwand een hele aanwinst. Snel en hygiënisch snacks en frites bakken doet u het eenvoudigst met een bakwand. Tenslotte zijn snacks zoals frites, bitterballen en kroketjes in geen enkel restaurant meer weg te denken. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende bakwanden met een, twee of drie kuipen voor het professioneel bakken van snacks.

Bakwanden bij HorecaRama

De keuze voor een bakwand zal voornamelijk afhangen van het soort horecaonderneming. Vormen snacks een bijgerecht op uw kaart? Bereid u voornamelijk frites als bijgerecht en snacks voor het kindermenu dan kunt u hoogstwaarschijnlijk volstaan met de aanschaf van een enkele bakwand. Verkrijgbaar bij HorecaRama in verschillende uitvoeringen. Bereidt u regelmatiger snacks en wilt u de hele dag door beschikken over verse frites dan is een dubbele bakwand een goede keuze. Voor fastfood restaurants doe voortdurend snacks bereiden in grote hoeveelheden is een bakwand met drie kuipen een must.

Bakwand met enkele, dubbele of met drie kuipen

Kies bij HorecaRama uit bakwanden met een enkele, dubbele of met drie kuipen voor het bereiden van allerlei heerlijke snacks. De inhoud van de kuipen is 13liter en de bakcapaciteit bedraagt 50 kilo per uur per kuip. Voorbakken 25 kilo per uur per kuip. De bakwanden van HorecaRama zijn verkrijgbaar voor zowel gebruik op gas als voor elektra. Voorzien van lage aftapkraan, voor elke kuip een afvoerbak en per kuip een schouw voor het afvoeren van verbrandingsgassen. Deksels voor de kuipen worden meegeleverd.

Bakwand en andere apparatuur

Om de professionele horecakeuken zo goed mogelijk in te richten kiest u bij HorecaRama uit duizenden artikelen waaronder professionele bakapparatuur. Een bakwand met een of meer kuipen, een ruime keuze uit tal van friteuses, kooktoestellen op gas en voor elektra en alle accessoires voor uw bakwand en andere horeca apparatuur.

Lees meer