Bakwand

Bent u op zoek naar een betaalbare bakwand? Neem dan hier eens een kijkje. Bij HorecaRama bieden we diverse modellen aan, variërend van 1, 2 of 3 kuipen. De modellen zijn tevens met een mechanische of een elektrische thermostaat verkrijgbaar.

Bakwand

Bakwanden bij HorecaRama

Bakwanden worden vaak gekozen door horeca concepten zoals cafetaria's of patatzaken, waarbij er voornamelijk gefrituurd wordt. De bakwand vormt dan echt het hart van uw onderneming. Het is hierbij belangrijk dat u genoeg capaciteit heeft en dankzij de ronde kuipen met grote inhoud kan er per keer ook veel in de kuip. 

Bakwand met enkele, dubbele of met drie kuipen

Kies bij HorecaRama uit bakwanden met een enkele, dubbele of met drie kuipen voor het bereiden van allerlei heerlijke snacks. De inhoud van de kuipen is 13liter en de bakcapaciteit bedraagt 50 kilo per uur per kuip. Voorbakken 25 kilo per uur per kuip. De bakwanden van HorecaRama zijn verkrijgbaar voor zowel gebruik op gas als voor elektra. Voorzien van lage aftapkraan, voor elke kuip een afvoerbak en per kuip een schouw voor het afvoeren van verbrandingsgassen. Deksels voor de kuipen worden meegeleverd.

Bakwand en andere apparatuur

Om de professionele horecakeuken zo goed mogelijk in te richten kiest u bij HorecaRama uit duizenden artikelen waaronder professionele bakapparatuur. Een bakwand met een of meer kuipen, een ruime keuze uit tal van friteuses, kooktoestellen op gas en voor elektra, bakplaten, afzuigkappen en alle accessoires voor uw bakwand en andere horeca apparatuur.